Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

Evenementen Navigation

Hof van Moeder Aarde Festival

juni 30 @ 11:00 am - 11:00 pm

Het eerste Hof van Moeder Aarde Festival is een bij-eenkomst van en voor bewoners, gasten, vrijwilligers, deelnemers aan activiteiten, mensen uit de buurt, familie en vrienden. Deze dag creëren we samen, in verbinding met elkaar en met de flora en fauna op de hof.

Geniet van al het goede dat Hof van Moeder Aarde te bieden heeft

Maak kennis met onze coaches en workshopgevers. Mediteer mee in onze dome. Smul van de seizoensgroenten uit onze moestuin. Geniet van live optredens met akoestische muziek. Speel mee in onze speeltuin en/of in ons zwembad. Bak broodjes bij een kampvuur. En laat je informeren en inspireren om een bij-drage te leveren aan de toekomst van onze bijen.

Draag bij aan de toekomst van onze bijen

De netto opbrengst van deze dag investeren we in de aanschaf en aanplant van biologische dracht-planten voor bijen. Zodat er op niet al te lange termijn genoeg voedsel is voor de bijenvolken die we graag op Hof van Moeder Aarde willen ontvangen. Niet om honing te winnen, maar om onze vruchtdragende bomen, struiken en planten te bestuiven. Tijdens deze festival-dag zelf, kun je ook al meehelpen om een blije bijen bloemenweide aan te leggen en een bijenhotel te maken.

Gevarieerd programma

Op het programma van het eerste Hof van Moeder Aarde festival staan o.a.:

  • een opstelling op de relatie tussen mensen, bijen en planten o.l.v. Arjan Verschuur
  • lezing over de bij-drage die jij kunt leveren aan de toekomst van bijen
  • blije bijen bloemenweide aanleggen
  • bijenhotel(s) maken
  • bijenknutsels maken
  • een kraam met drachtplanten voor bijen
  • een optreden met liedjes en verhalen door troubadour Gery Groot Zwaaftink
  • een mantra concert door Erica Nap en Marcel Verheugd
  • biologisch eten verzorgd door Kookkunst Eetcafe
  • broodjes bakken bij het kampvuur

Entree

Per volwassene betaal je € 10 entree voor het Hof van Moeder Aarde Festival. Voor kinderen tot 18 jaar betaal je € 5. Voor dit bedrag kun je van de optredens genieten en meedoen aan workshops en diverse kinder-activiteiten. Eten, drinken en eventuele drachtplanten voor bijen die je tijdens het festival koopt, zijn niet bij de entree-prijs inbegrepen.

Boek een overnachting op Hof van Moeder Aarde en ontvang 1 gratis entreebewijs voor het Hof van Moeder Aarde Festival

In de nacht voorafgaand en/of aansluitend op het Hof van Moeder Aarde festival, kun je natuurlijk op onze camping overnachten. Neem je eigen hangmat, tent, camper of caravan mee. Of boek vooraf een van onze yurts. Als je in het weekend van 30 juni een overnachting bij ons boekt, ontvang je 1 gratis entreebewijs voor het Hof van Moeder Aarde festival gratis.

Vrienden van Hof van Moeder Aarde ontvangen een gratis entreebewijs en een tegoedbon van € 10 voor eten en drinken op het festival. Wil je ook vriend van Hof van Moeder Aarde worden? Maak dan minimaal € 50 over op bankrekeningnummer NL55 TRIO 0391 1939 37 t.n.v. Stichting Hof van Moeder Aarde o.v.v. vriend voor een jaar. Wanneer je eenmalig € 500 of meer aan de stichting schenkt, wordt je meteen vriend voor het leven.

S.v.p. vooraf aanmelden!

In verband met de inkoop van eten en drinken weten we graag hoeveel mensen we ongeveer op het festival kunnen verwachten. Meld je daarom vooraf s.v.p. aan via festival@hofvanmoederaarde.nl. En natuurlijk zijn last-minute beslissers ook van harte welkom!