Bezielde Body Boost – Thema ‘In volle bloei’ – Johan, Marjon en Monique

Zondag 9 juni 2024: 10:00 – 17:00 uur, Amethist. Bijdrage: € 65 of € 90.

Bezielde Body Boost

De Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren. Je mag je hoofd laten rusten en de impulsen van je lichaam ontdekken.

We noemen het Bezielde Body Boost vanwege de moeiteloosheid waarmee we ons lijf, onze beweging en adem verkennen en verdiepen. En verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

Thema ‘In volle bloei’

– Expressie geven aan je authenticiteit –

Energetisch gezien is dit het hoogtepunt van het jaar. De energie is op haar maximum. De natuur is in volle bloei. Het licht is voller dan het donker. Levenslust alom. Een groeispurt voor alles wat leeft. Wat opvalt is de rijke variatie in vorm en kleur, elke bloem haar eigen pracht. Alles roept: zie mij in al mijn schoonheid! Groot of klein, teer en zacht of vurig knalgeel of -rood. De essentie komt naar buiten.

Ook wij mogen ons in deze periode vol uitdrukken. Contact maken met onze authentieke kracht en de unieke kwaliteiten in onszelf voelen. Laten zien wie je bent zonder schroom of aarzeling. Niets is tè. Dit ben ik! Je levensenergie mag volop stromen. En toch is er ook hier een keerzijde. Je energiebron lijkt onuitputtelijk, maar er is een gevaar dat je blijft doordraven en voorbijgaat aan je diepere verlangens. Op deze dag is er ruimte om volle expressie te geven èn ook even stil te staan. Zodat je de rest van de zomer je energie kunt geven aan de juiste zaken of relaties.

 

Johan Meijen geniet er van om groepen mensen in hun lijf te brengen en op een integere en betrokken manier met anderen samen te werken.

www.rebalancer.eu

Marjon van Opijnen brengt beweging en houd er van thema’s die spelen te onderzoeken met het lichaam als belangrijk kompas.

www.embodimentlab.nl

Monique van Laerhoven houd van werken met het lichaam als bron van wijsheid om naar te luisteren. En van de oneindig veel mogelijkheden die het lichaam heeft om expressie te geven aan wat er in je leeft.

www.moniquevanlaerhoven.nl

Praktische details

Datum: zondag 9 juni 2024.

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur inloop.

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Lunch: in de vorm van een pot-luck. Iedereen neemt iets mee wat samen gedeeld wordt.

Bijdrage: Standaard € 90. Een beperkt aantal budget ticket van € 65 zijn beschikbaar  voor jongeren tm 30 jaar en mensen met beperkte financiële middelen. We vertrouwen erop dat je dit ticket alleen koopt als het voor jou is – geen vragen gesteld.

Organisatie: Johan Meijen

Neem contact op voor meer informatie

4 + 15 =