Eco-huis De Vlinder

Dit natuurhuis, gebouwd door een eco-bouwer, is uniek door zijn ademende bouwwijze. Het gebruik van biokabel, zonnepaneel en een 12 volt lichtinstallatie geeft je de ervaring hoe het is om te leven in een elektromagnetisch-stralingsbeperkt huis. De hout/leemkachel (rocketstove) geeft een heerlijke warmte. Het leem, de natuurlijke duurzame materialen en de kunstzinnige details geven een fijn binnenklimaat. Op de ruime veranda is er tot laat in de avond zon, eventueel aangevuld met de terraskachel.

Het huis is ingericht voor maximaal 4 personen. Het heeft een woonkamer met een zithoek, eethoek, een volledig ingerichte keuken met oven, een douche en toilet, een slaapkamer met een twee persoonsbed en een slaapzolder met twee een-persoonsbedden. De bedden boven op de vide zijn vooral voor kinderen daar er niet gestaan kan worden.

Het ecohuis staat op het Berkenveld. Op dit veld staan ook de yurts en stacaravans die we verhuren. In de zomervakantie is dit veld tevens in gebruik als kampeerveld.

Op dit veld is ook een borrelsauna aanwezig.

Hof van Moeder Aarde is een woongemeenschap met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en divers genieten in stilte en natuur.

Er is veelal mogelijkheid tot meehelpen in de moestuin en het groen op de klusdagen, (bio)dansen, kleinschalige concertjes, Opstellingen, gezamenlijk eten, kampvuurtje en meer kleinschalige samenkomsten. Zie hiervoor ook de agenda.

Huisdieren welkom (maximaal twee) € 1,25 per huisdier per nacht.

 

 

 

Huurprijzen Ecohuis De Vlinder

Bijgaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 per nacht, € 50 schoonmaakkosten en € 50 borg.

Inbegrepen zijn: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, keukenlinnen, brandhout voor de kachel, een damesfiets en een herenfiets.

Hoogseizoen (H) is vanaf 1 juli tot 2 september 2024  en met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de kerstvakantie

Laagseizoen (L) is tot 1 juli en vanaf 2 september 2024 met uitzondering van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de kerstvakantie.

 

 

  • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): L € 350 H € 375
  • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): L € 350 H €375
  • week (van maandag of vrijdag 15:00 uur tot maandag of vrijdag 11:00 uur): L € 610 H € 675
  • twee weken aaneengesloten: L € 1100 H € 1220
  • drie weken aaneengesloten: L € 1500 H € 1830

Wil je weten wanneer Ecohuis De Vlinder beschikbaar is?

Neem dan s.v.p. via het contactformulier hiernaast contact op met Marcel Verheugd.