Eco-huis De Vlinder

Dit natuurhuis, gebouwd door een eco-bouwer, is uniek door zijn ademende bouwwijze. Het gebruik van biokabel, zonnepaneel en een 12 volt lichtinstallatie geeft je de ervaring hoe het is om te leven in een elektromagnetisch-stralingsarm huis. De hout/leemkachel (rocketstove) geeft een heerlijke warmte. Het leem, de natuurlijke duurzame materialen en de kunstzinnige details geven een fijn binnenklimaat. Op de ruime veranda is er tot laat in de avond zon, eventueel aangevuld met de terraskachel.

Het huis is ingericht voor maximaal 4 personen. Het heeft een woonkamer met een zithoek, eethoek, een volledig ingerichte keuken met oven, een douche en toilet, een slaapkamer met een twee persoonsbed en een slaapzolder met twee een-persoonsbedden.

Het eco huis staat op het Berkenveld. Op dit veld staan ook de yurts en stacaravans die we verhuren. In de zomervakantie is dit veld tevens in gebruik als kampeerveld.

Prijzen

Laagseizoen (L) tot 2 juli 2021 en vanaf 6 september 2021 met uitzondering van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de kerstvakantie.

Hoogseizoen (H) van 2 juli tot en met 6 september en met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de kerstvakantie. 

  • Weekend (vrijdag vanaf 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): (L) € 350, (H) € 375 
  • Midweek (maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): (L) € 350 , (H) € 375
  • Week (van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag): (L) € 610 , (H) € 675  
  • Twee weken: (L) € 1100, (H) € 1220
  • Drie weken:  (L) € 1500, (H) € 1830 

Deze prijzen zijn exclusief € 50 schoonmaakkosten, € 50 borg en € 1,25 per persoon per nacht toeristenbelasting (baby’s uitgezonderd).

Huisdieren welkom (maximaal twee) € 1,25 per huisdier per nacht

Inbegrepen: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, keukenlinnen, brandhout van de kachel, een damesfiets en een herenfiets.

Beschikbaarheid

Wil je informatie over de beschikbaarheid of dit eco-huis boeken? Klik dan hier om een email naar Punam Grevengoed te sturen.