Biologische Winkel

Geniet van biologische levensmiddelen uit Marieke’s Winkeltje

Onze winkel is gesitueerd op de oude deel van de hoeve. Marieke, mede-initiator van Hof van Moeder Aarde, was met haar hele ziel en zaligheid verbonden aan de winkel en zorgde altijd dat alles er picobello uitzag. Na haar overlijden hebben we de winkel omgedoopt van Hofwinkel naar Marieke’s Winkeltje.

Het is een winkel vol met mooie, lekkere, eerlijke en gezonde biologische producten. Van pindakaas tot havermout en van linzen tot afwasmiddel. Onze versproducten komen van Distreko, een lokale distributeur voor de Achterhoek. In de zomermaanden worden er ook groenten uit onze eigen moestuin in Marieke’s Winkeltje verkocht.

Volledig biologisch assortiment

Alle levensmiddelen die je nodig hebt om biologisch en vegetarisch te eten, zijn in onze winkel te vinden. Bij de keuze van ons assortiment is voor ons belangrijk dat:

  • Het van biologische (en nog liever biologisch-dynamische) kwaliteit is.
  • Het voor zover mogelijk een maatschappelijke/sociale meerwaarde heeft.
  • Het voor zover mogelijk zo min mogelijk kilometers heeft afgelegd, voordat het in de winkel komt.
  • De verpakking zo min mogelijk belastend is voor het milieu, op termijn, waar mogelijk, zelfs verpakkingsvrij.
  • Het grootste deel van het assortiment suikervrij is en een paar producten met suiker-gezoet, waar het niet anders kan of niet wenselijk is.
  • We rekening houden met mensen die bepaalde ingrediënten niet kunnen verdragen.

Openingstijden

De winkel staat open voor al onze gasten en mensen uit de buurt. Als je uit de buurt komt en graag boodschappen wil doen in onze winkel, neem dan eerst via het contactformulier hiernaast contact op met Harm Koopmans, dan zal hij een afspraak maken om de eerste keer uitleg te geven hoe ons zelfbedieningssysteem werkt. Gasten die op ons terrein verblijven, krijgen bij aankomst uitleg. De winkel is van ca. 9 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds geopend.

Heb je vragen over onze hofwinkel?

Neem dan via onderstaande formulier contact op met Harm Koopmans.

14 + 12 =