Contact

We zijn beperkt bereikbaar! De reden hiervoor is dat het beheer van Hof van Moeder Aarde onbetaald werk is en we daarnaast allemaal nog ander werk hebben waarmee we in ons levensonderhoud voorzien.

Wilt u een vakantieverblijf reserveren? Dat kan via de boekingsmodule op de homepage of op de pagina van het desbetreffende vakantieverblijf!

Wilt u een plek op ons kampeerterrein reserveren? Dan dient u eerst bijzonder lid van onze coöperatie te worden en in te loggen op het ledendeel van deze website. Meer informatie vindt u op de pagina kamperen.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan via het contactformulier op de desbetreffende pagina contact op met de desbetreffende contactpersoon voor het desbetreffende onderwerp.

Bent u een gast die voor vertrek wilt afrekenen? Neem dan telefonisch contact op met degene van wie u een vakantieverblijf heeft gehuurd.

Wilt u met ons bellen? Van 1 november 2022 tot 29 april 2023 (begin van de mei-vakantie) zijn we telefonisch niet bereikbaar.

In de meivakantie en in de zomervakantie zijn we  ’s morgens tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch bereikbaar via 06 – 238 62 942. Je krijgt dan de dienstdoende hofdame of hofheer aan de lijn. Buiten deze tijden zijn we telefonisch niet bereikbaar.

U kunt geen voice mail inspreken! Wilt u toch een bericht achterlaten? Neem dan via het contactformulier op de desbetreffende pagina contact op met de desbetreffende contactpersoon.

Heeft u een vraag of opmerking die niets met onze camping, vakantieverblijven, retraite-mogelijkheden, als vrijwilliger meewerken of crowdfunding te maken heeft? Gebruik dan het contactformulier hiernaast om contact op te nemen met onze secretaris Joke Houwers.