The Pink Lady

Een 4-persoons stacaravan

The Pink Lady biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 (of 3) jonge kinderen. Vanuit de woonkamer zie je ’s morgens de zon opkomen en kijk je uit over het Berkenveld. In de woonkamer vind je zowel een grote bank/zithoek als een eethoek voor vier personen.

In de kleurrijke keuken van The Pink Lady vind je een 4-pits gasstel, gas-oven, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers: een ouder-slaapkamer met een 2-persoons bed (140 x 200 cm) en een kinder-slaapkamer met twee 1-persoons bedden (70 x 190 cm). Met behulp van een extra plank en matras kan hier ook een 3-persoons kinderbed van gemaakt worden. Daarnaast kan de zithoek in de woonkamer ook nog tot bed opgebouwd worden.

Het sanitair bestaat uit een eenvoudig toilet en douche.

The Pink Lady staat naast onze 6-persoons barrel-sauna en vlak bij de speeltuin. Daardoor is het goed mogelijk om vanuit de stacaravan een oogje en/of oortje op spelende kinderen in de speeltuin te houden en vanuit de sauna een oortje op slapende kinderen in de stacaravan.

Huurprijzen The Pink Lady

  • 2 nachten: € 150
  • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): € 200
  • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): € 250
  • week: € 375

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,25 p.p.p.n., € 25 schoonmaakkosten en € 75 borg.

Check de beschikbaarheid en boek nu je verblijf in The Pink Lady.

Kies onder “aankomstdatum" een datum in de periode april t/m november en onder “verblijfsduur" één van de omschrijvingen waar The Pink Lady in voorkomt om de beschikbaarheid te zien.Wil je The Pink Lady voor een maand of langer huren? Neem dan s.v.p. contact op met joyce@hofvanmoederaarde.nl voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.