The Pink Lady

Een 4-persoons stacaravan

The Pink Lady biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze stacaravan staat ’s morgens in de zon en ’s avonds in de schaduw. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het Berkenveld.  In de woonkamer vind je een zithoek en een eethoek.

De kleurrijke keuken van The Pink Lady is ingericht met een 4-pitsgasfornuis inclusief een kleine oven, een waterkoker, een filter-koffie-zetapparaat en een koelkast.

Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers: een ouder-slaapkamer met een 2-persoons bed (140 x 200 cm) en een kinder-slaapkamer met twee 1-persoons bedden (70 x 190 cm). Met behulp van een extra plank en matras kan hier ook een 3-persoons kinderbed van gemaakt worden. Daarnaast kan de zithoek in de woonkamer ook nog tot bed opgebouwd worden. Het sanitair bestaat uit een eenvoudig toilet en douche.

The Pink Lady staat naast onze 6-persoons barrel-sauna en vlak bij de speeltuin. Daardoor is het goed mogelijk om vanuit de stacaravan een oogje en/of oortje op spelende kinderen in de speeltuin te houden en vanuit de sauna een oortje op slapende kinderen in de stacaravan. In de zomervakantie kan je in ons zwembad natuurlijk ook de nodige verkoeling vinden.

Huurprijzen The Pink Lady
  • 2 nachten: € 150
  • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): € 200
  • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): € 250
  • week: € 375

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,25 p.p.p.n., € 25 schoonmaakkosten en € 75 borg.

Check hiernaast de beschikbaarheid en boek nu je verblijf in The Pink Lady

Kies onder “aankomstdatum” een datum in de periode april t/m november en onder “verblijfsduur” één van de omschrijvingen waar The Pink Lady in voorkomt om de beschikbaarheid te zien.

The Pink Lady is vanaf 1 maart t/m 30 september 2022 verhuurd en pas weer vanaf 1 oktober 2022 beschikbaar.