Yurts voor een unieke vakantie ervaring!

Het hele jaar rond is verblijven in een yurt een unieke ervaring! Zeker in het najaar en de winter lekker warm bij de kachel en toch het seizoen beleven. De wind ruist door de bomen, soms wat regen op het dak en de zon laat zich zien door het dakraam. Je bent beschermd en warm door de Yurt, maar alle buitengeluiden zijn heel dichtbij.

Tijdens je verblijf op Hof van Moeder Aarde kun je voor slechts € 15,- per uur een privé sauna huren! Deze Barrel-Sauna staat in een sfeervol aangelegd ‘saunahofje’ met heerlijke ligstoelen en loungebank.

Op ons erf zie je de eekhoorns ijverig rondlopen en allerlei vogels laten zich vaak horen. En als je zo verbonden bent met het buitenleven, ontdek je dat alle seizoenen heerlijk zijn om te wandelen of te fietsen, de Achterhoek is altijd prachtig!

Om helemaal in deze sfeer te blijven, kook je je potje op de houtkachel in het midden van de yurt. En als dat niet goed lukt is er ook altijd een gasstelletje achter de hand zodat je hoe dan ook een warme maaltijd kunt bereiden, al dan niet met ingrediënten die je in onze eigen natuurvoedingswinkel kunt kopen. Ook is er elektriciteit in de yurt, want we houden wel van eenvoud, maar dat betekent niet dat het primitief moet zijn!

Onze yurts zijn sfeervol ingericht met een tintje Mongolië, voor 2 of 4 personen, afhankelijk van de grootte van de yurt. Meubels, servies en bestek, potten en pannen, alles is aanwezig. Je hoeft alleen maar beddengoed (hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop – alle bedden hebben 1-persoons matrassen) mee te nemen. En als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken, kun je beddengoed (van biologisch katoen!) huren voor 10 euro pp.

Ook in de wintermaanden is een yurt heel fijn om in te verblijven. De bescherming van het schapenvilt en de warmte van de kachel geven een aangename sfeer.
De yurt: ’s winters lekker warm, ’s zomers lekker koel, altijd lekker rond!

Sfeer-impressie van een yurt voor 1 – 2 personen (20 m2)

Sfeer-impressies van de yurts voor 1 – 4 personen (30 m2)

2Prijzen voor het huren van een yurt

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 per persoon per nacht en € 25 schoonmaakkosten.

(L) = Laagseizoen = tot 1 juli 2024 en vanaf 2 september 2024, m.u.v. Kerstvakantie

(H) = Hoogseizoen = van 1 juli tot 2 september 2024 en Kerstvakantie

1-2 persoons yurt (20 m2)

 • weekend (van vrijdag 15 uur tot maandag 12 uur: (L) € 225,-; (H) € 295,-
 • midweek, van ma. 15 uur tot vr. 12 uur: (L) € 225,- ; (H) € 295,-
 • week, van ma. of vr. 15 uur tot ma. of vr. 12 uur: (L) € 350,- ; (H) € 395,-
 • elke andere combinatie van dagen (alleen laagseizoen): 2 dagen = € 200,- en elke dag extra € 50,- ==> neem hiervoor via contact op met Harm Koopmans

1-4 persoons yurt (30 m2)

 • weekend, van vr. 15 uur tot ma. 12 uur: (L) € 325,- ; (H) € 395,-
 • midweek, van ma. 15 uur tot vr. 12 uur: (L) € 325,- ; (H) € 395,-
 • week, van ma. of vr. 15 uur tot ma. of vr. 12 uur: (L) € 495,- ; (H) € 595,-
 • elke andere combinatie van dagen (alleen laagseizoen): 2 dagen = € 240,- en elke dag extra € 60,- ==> neem hiervoor contact op met Harm Koopmans

  Beschikbaarheid checken

  Kies in het scherm van de boekingsmodule hiernaast eerst een verblijfstype en klik vervolgens op de tekst “klik hier voor meer informatie” om de beschikbaarheid van de yurt te checken.

  Boek nu je verblijf in één van onze yurts

  Wil je eerst meer informatie of heb je vragen over het huren van een yurt?

  Neem dan s.v.p. via het contactformulier hiernaast contact op met Harm Koopmans of bel hem op 06 30 31 73 79.