Yurts voor een unieke vakantie ervaring!

Het hele jaar rond is verblijven in een yurt een unieke ervaring! Zeker in het najaar en de winter lekker warm bij de kachel en toch het seizoen beleven. De wind ruist door de bomen, soms wat regen op het dak en de zon laat zich zien door het dakraam. Je bent beschermd en warm door de Yurt, maar alle buitengeluiden zijn heel dichtbij.

Tijdens je verblijf op Hof van Moeder Aarde kun je voor slechts € 15,- per uur een privé sauna huren! Deze Barrel-Sauna staat in een sfeervol aangelegd ‘saunahofje’ met heerlijke ligstoelen en loungebank.

Op ons erf zie je de eekhoorns ijverig rondlopen en allerlei vogels laten zich vaak horen. En als je zo verbonden bent met het buitenleven, ontdek je dat alle seizoenen heerlijk zijn om te wandelen of te fietsen, de Achterhoek is altijd prachtig!

Om helemaal in deze sfeer te blijven, kook je je potje op de houtkachel in het midden van de yurt. En als dat niet goed lukt is er ook altijd een gasstelletje achter de hand zodat je hoe dan ook een warme maaltijd kunt bereiden, al dan niet met ingrediënten die je in onze eigen natuurvoedingswinkel kunt kopen. Ook is er elektriciteit in de yurt, want we houden wel van eenvoud, maar dat betekent niet dat het primitief moet zijn!

Onze yurts zijn sfeervol ingericht met een tintje Mongolië, voor 2 of 4 personen, afhankelijk van de grootte van de yurt. Meubels, servies en bestek, potten en pannen, alles is aanwezig. Je hoeft alleen maar beddengoed (hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop – alle bedden hebben 1-persoons matrassen) mee te nemen. En als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken, kun je beddengoed (van biologisch katoen!) huren voor 10 euro pp.

Ook in de wintermaanden is een yurt heel fijn om in te verblijven. De bescherming van het schapenvilt en de warmte van de kachel geven een aangename sfeer. De yurt: ’s winters lekker warm, ’s zomers lekker koel, altijd lekker rond!

Prijs voor het huren van een yurt:

(L) = Laagseizoen = tot 5 juli 2021 en vanaf 6 september 2021, m.u.v. Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Kerstvakantie
(H) = Hoogseizoen = van 5 juli 2021 tot 6 september 2021 en met Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Kerstvakantie

Yurt voor 1 – 2 personen – 20 m2:

  • weekend, van vr. 15 uur tot ma. 12 uur: (L) € 275,- ; (H) € 350,-
  • midweek, van ma. 15 uur tot vr. 12 uur: (L) € 275,- ; (H) € 350,-
  • week, van ma. of vr. 15 uur tot ma. of vr. 12 uur: (L) € 425,- ; (H) € 495,-
  • elke andere combinatie van dagen (alleen laagseizoen): 2 dagen = € 250,- en elke dag extra € 50,- ==> neem hiervoor contact op met harm@hofvanmoederaarde.nl

Yurt voor 1 – 4 personen – 30 m2:

  • weekend, van vr. 15 uur tot ma. 12 uur: (L) € 350,- ; (H) € 425,-
  • midweek, van ma. 15 uur tot vr. 12 uur: (L) € 350,- ; (H) € 425,-
  • week, van ma. of vr. 15 uur tot ma. of vr. 12 uur: (L) € 550,- ; (H) € 650,-
  • elke andere combinatie van dagen (alleen laagseizoen): 2 dagen = € 295,- en elke dag extra € 60,- ==> neem hiervoor contact op met harm@hofvanmoederaarde.nl

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á € 1,25 per persoon/per nacht en € 25,- schoonmaakkosten.

Check hieronder de beschikbaarheid en boek nu je verblijf in één van onze yurts!

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen over het huren van een yurt?

Neem dan contact op met harm@hofvanmoederaarde.nl of bel: 06-30 31 73 79.