Cursusruimte

Geef je eigen workshop, training of cursus op Hof van Moeder Aarde

Hof van Moeder Aarde heeft diverse ruimtes waarin je zelf een workshop, training of cursus kunt geven. Het groen op het terrein biedt bovendien allerlei extra mogelijkheden om in te werken of mee te spelen.

Workshopruimte Amethist

Onze eenvoudige en sfeervolle workshopruimte Amethist is ca. 45 m2 groot. Afhankelijk van het soort cursus of workshop dat je aanbiedt, is de ruimte geschikt voor groepen van 10 tot 16 personen.  De workshopruimte is standaard voorzien van een piano, 16 stoelen en 12 yogamatjes, meditatiekussens en dekens.

De ruimte wordt verwarmd met een houtkachel. In de ruimte kan koffie en thee gezet worden. Er zijn voldoende mokken, borden, soepkommen en bestek aanwezig. Deelnemers kunnen gebruik maken van het toilet in het hoofdgebouw.

Groepsaccommodatie Jade

Onze kleurrijke groepsaccommodatie Jade biedt ruimte aan maximaal 22 personen. De combinatie van workshopruimte Amethist en groepsaccommodatie Jade is ideaal voor het geven van meerdaagse trainingen of workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, natuurbeleving, creativiteit, duurzaamheid en teambuilding. De workshopruimte kun je dan gebruiken als werkruimte en de groepsaccommodatie om te slapen en te eten. En terwijl je met je groep in de workshopruimte werkt, kan er in de keuken van de groepsaccommodatie voor jullie gekookt worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om je workshop of cursus in de woonkamer van de groepsaccommodatie te geven.

Het Thujaveld

Aan de westzijde van ons terrein ligt het Thujaveld. Dit is een kampeerveld, dat webuiten het kampeerseizoen als groepskampeerveld verhuren en waar je – in overleg – met deelnemers aan je workshop, training of cursus buiten kunt spelen of werken.

Het medicijnwiel in de moestuin


Midden in onze moestuin ligt een medicijnwiel. Deze stilteplek is – vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar – ideaal om met een groep te mediteren. Wanneer je een cursus, training of workshop op Hof van Moeder Aarde geeft, mag je gratis van deze ruimte gebruik maken.

Samen groene klussen klaren als teambuildingsactiviteit

In veel teamtrainingen worden samenwerkingsoefeningen gedaan. Maar waarom zou je ‘droog’ oefenen als je ook aan een concrete klus samen kunt werken? Een klus waarmee je ook nog eens een positieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van Hof van Moeder Aarde! In onderling overleg zoeken en vinden we een klus die past bij het aantal deelnemers en de tijd die je beschikbaar hebt.

Prijzen 2022

  • Workshopruimte Amethist: € 40 per dagdeel.
  • Workshopruimte Amethist in combinatie met huur van groepsaccommodatie Jade: € 20 per dagdeel.
  • Groepsaccommodatie Jade: klik hier voor meer informatie.

Wil je meer informatie, een kijkafspraak maken of een workshopruimte reserveren?

Neem dan via onderstaande contactformulier contat op met Arjan. In overleg kijken we of jouw workshop en de visie van Hof van Moeder Aarde bij elkaar passen.

11 + 9 =