Cursusruimte

Geef je eigen workshop, training of cursus op Hof van Moeder Aarde

Onze kleurrijke groepsaccommodatie Jade biedt ruimte aan maximaal 22 personen. De combinatie van groepsaccommodatie Jade en workshopruimte Amethist en/of yurt De Uil op het Veld van Verandering is ideaal voor het geven van meerdaagse trainingen of workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, natuurbeleving, creativiteit, duurzaamheid en teambuilding. De workshopruimte kun je dan gebruiken als werkruimte en de groepsaccommodatie om te slapen en te eten. En terwijl je met je groep in de workshopruimte werkt, kan er in de keuken van de groepsaccommodatie voor jullie gekookt worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om je workshop of cursus in de woonkamer van de groepsaccommodatie te geven.

Workshopruimte Amethist

Onze eenvoudige en sfeervolle workshopruimte Amethist is ca. 45 m2 groot. Afhankelijk van het soort cursus of workshop dat je aanbiedt, is de ruimte geschikt voor groepen van 10 tot 16 personen. De workshopruimte is standaard voorzien van een piano, 16 stoelen en 12 yogamatjes, meditatiekussens en dekens. De ruimte wordt verwarmd met een houtkachel.

Prijzen 2023

 • € 50 per dagdeel (van 9 – 13 uur, 13 – 18 uur of 18 – 23 uur)
 • In combinatie met huur van groepsaccommodatie Jade: € 25 per dagdeel.

Let op! Workshopruimte Amethist wordt niet voor losse dagdelen of dagen verhuurd. Wel voor regelmatig terugkerende activiteiten en/of in combinatie met groepsaccommodatie Jade.

Veld van Verandering

Naast ons zwembad ligt het Veld van Verandering. Dit veldje is bij uitstek geschikt voor rituelen en/of om buiten in een (deel)cirkel rondom een vuur te zitten. Op dit veldje vind je yurt De Uil, die ook als workshopruimte gebruikt kan worden.

Prijzen 2023

 • € 50 per dagdeel (van 9 – 13 uur, 13 – 18 uur of 18 – 23 uur)
 • In combinatie met huur van groepsaccommodatie Jade: € 25 per dagdeel

Let op! Het Veld van Verandering en yurt De Uil worden niet voor losse dagdelen of dagen verhuurd. Wel voor regelmatig terugkerende activiteiten en/of in combinatie met groepsaccommodatie Jade.

Het Thujaveld

Aan de westzijde van ons terrein ligt het Thujaveld. Dit is een kampeerveld, dat we buiten het kampeerseizoen als groepskampeerveld verhuren en waar je – in overleg – met deelnemers aan je workshop, training of cursus buiten kunt spelen of werken.

 

Prijzen 2023

 • € 100 per nacht voor het veld, inclusief 10 kampeermiddelen (grote tent, camper of caravan)
 • € 5 per nacht per persoon vanaf 13 jaar
 • € 3 per nacht per kind van 2 t/m 12 jaar
 • € 3 per nacht per extra bijzettent
 • € 10 per nacht per extra kampeermiddel (grote tent, camper of caravan)
 • € 1,25 per persoon per nacht toeristenbelasting
 • € 3 per nacht per gebruikt stroompunt

Het medicijnwiel in de moestuin

Midden in onze moestuin ligt een medicijnwiel. Deze stilteplek is – vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar – ideaal om met een groep te mediteren. Wanneer je een cursus, training of workshop op Hof van Moeder Aarde geeft, mag je gratis van deze ruimte gebruik maken.

Samen groene klussen klaren als teambuildingsactiviteit

In veel teamtrainingen worden samenwerkingsoefeningen gedaan. Maar waarom zou je ‘droog’ oefenen als je ook aan een concrete klus samen kunt werken? Een klus waarmee je ook nog eens een positieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van Hof van Moeder Aarde! In onderling overleg zoeken en vinden we een klus die past bij het aantal deelnemers en de tijd die je beschikbaar hebt.

Wil je meer informatie of een kijkafspraak maken?

Neem dan via onderstaande contactformulier contact op met Carianne. In overleg kijken we of jouw training, cursus of workshop en de visie van Hof van Moeder Aarde bij elkaar passen.

13 + 2 =