Pipowagen In de Zevende Hemel

De hemels ingerichte pipowagen is geschikt om in te verblijven in alle seizoenen. In warme zomers staat hij lang in de schaduw en voor de koude winterdag is er een houtkachel aanwezig. Dit maakt het dus mogelijk om in elk seizoen te komen en te genieten van de prachtige Achterhoek.

De pipowagen staat op het veld dat we het Berkenveld noemen. Op dit veld staan regelmatig ook anderen en heb je de keus om op jezelf te blijven of om in contact te zijn. De wagen is geschikt voor zowel retraites alleen en als verblijf voor gezin met maximaal 4 personen.  

De pipowagen is verdeeld in 3 gedeeltes: de keuken, de woonkamer en de slaapkamer. 

In de slaapkamer zijn 4 bedden in een soort kruislings stapelbed. Elk bed heeft een kussen en een dekbed. Dekbedhoes, hoeslaken en kussensloop zijn apart erbij te huren voor €10,- per set en zit er dus niet standaard bij. Een set handdoeken is ook te huur voor ook €10,- per set; dan heb je 1 grote handdoek, 1 gewone, 1 gastendoek en 1 washand. 

De keuken is compleet ingericht met een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en alle toebehoren om lekker te kunnen koken en eten. Ook ligt er een theedoek, keukenhanddoek en vaatdoekje klaar. Er is stromend water uit een jerrycan die je zelf moet bijvullen. Het kraantje is dichtbij (alleen bij vorst is het ietsjes verder namelijk in het sanitairgebouw). Voor het toilet en douchen kun je gebruik maken van het sanitair van de camping.                                                                                                                                               

In de Zevende Hemel is niet geschikt voor huisdieren.

Op Hof van Moeder Aarde zijn verschillende faciliteiten. Onder andere een biologische winkel, sauna en in de zomer ook een zwembad. Wil je hier meer over lezen kijk dan op de website bij: faciliteiten.

 

Huurprijzen Pipowagen In de Zevende Hemel

Onderstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,25 per nacht, € 30 schoonmaakkosten en € 50 borg. De verbruikte elektriciteit wordt bij vertrek verrekend.

Inbegrepen zijn: keukendoeken en een kruiwagen brandhout per week en een halve voor een weekend of midweek.

H: hoogseizoen is de zomervakantie en de kerstvakantie.

L: laagseizoen is de rest van het jaar.

 • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): L € 185
 •                                                                                                                                H € 215
 • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): L € 185
 •                                                                                                                                H € 215
 • week (van maandag of vrijdag 15:00 uur tot maandag of vrijdag 11:00 uur):
 •                                                                                                      L € 270
 •                                                                                                     H € 300
 • twee weken aaneengesloten: L € 440
 •                                                                   H € 495
 • drie weken aaneengesloten: L € 560
 •                                                                 H € 610

De pipowagen is geschikt voor een retraite. Wanneer je langer dan 3 weken zou willen verblijven wordt de prijs per week lager. Hiervoor kun je contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier. Bij een verblijf langer dan 4 weken vragen we om eerst te komen kennismaken.

 

Beschikbaarheid checken

Klik in het scherm van de boekingsmodule hiernaast op de tekst “klik hier voor meer informatie” om de beschikbaarheid van In de Zevende Hemel te checken.

Boek hier je verblijf in

Pipowagen In de Zevende Hemel

Wil je eerst nog meer over Pipowagen In de Zevende Hemel weten?

Neem dan s.v.p. via het contactformulier hiernaast contact op met Joke Houwers.