Maandelijkse hof-makerij op zaterdag

Elke tweede zaterdag van de maand, 9:00 – 17:00 uur, verzamelen in La Cantina. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd

Iedere tweede zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus) werken Marcel, een wisselende groep hoffers met een kleine groep vaste vrijwilligers rondom de gebouwen, in de moestuin en/of in het groen op Hof van Moeder Aarde. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Er is nogal wat (groen)onderhoud op Hof van Moeder Aarde te doen. Onderhoud dat we ecologisch verantwoord willen doen. Door gebruik te maken van duurzame (bouw)materialen. En zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Bovendien willen we Hof van Moeder Aarde beetje-bij-beetje mooier maken en de diversiteit aan bomen, struiken en planten in de singels en op het recreatieterrein vergroten. Zodat het een klein paradijs wordt voor bijen en andere insekten, zangvogels, kleine zoogdieren en mensen.

We kunnen wel wat extra handen gebruiken om deze klussen te klaren. Dus: heb jij handige handen of groene vingers of wil je die krijgen? Dan ben je van harte welkom om ons als vrijwilliger te komen helpen.

Balans tussen zijn, doen en genieten

Om de balans tussen zijn en doen te bewaren en van beide te kunnen genieten, werken we op Hof van Moeder Aarde in een vast dagritme. We beginnen om 9.00 uur, werken in blokken van 1,5 uur, pauzeren 2 x een half uur (voor koffie en thee) en 1 x een uur (voor lunch) en ronden het werk om 17.00 uur af. Maar als je een halve dag wil komen is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Dag: bijna iedere tweede zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus)

Tijd: van 9:00 tot 17:00 uur. 

Plaats: we verzamelen in La Cantina op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Onze bijdrage:  voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Organisatie: Marcel Verheugd.

Vooraf aanmelden: Ja, bij Marcel Verheugd via 06 52155048 of het contactformulier onderaan deze pagina.

Meld je hieronder aan voor een klussendag