Omgeving

Hartelijk welkom in de Achterhoek!

Hof van Moeder Aarde ligt in een van de mooiste delen van Nederland: De Achterhoek met zijn beroemde coulissenlandschap. Een uniek wandel- en fietsgebied waar bossen, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Historische boerderijen, schilderachtige dorpen, talloze kastelen en buitenplaatsen en een veelheid aan kleinschalige atracties maken dit recreatiegebied voor jong en oud compleet.

Hof van Moeder Aarde is gelegen in het stiltegebied bij Noordijk (vlakbij Neede, gemeente Berkelland). Dus echt weg uit de verkeersdrukte. Een oase van rust en ruimte in de natuur. Hier vindt u de gemoedelijke landelijke sfeer die het grote genieten waard is!

Op Hof van Moeder Aarde hebben wij een kleine kinderboerderij, een speeltuin met diverse speeltoestellen, een openlucht zwembad en een groot veld waarop je een potje voetbal of volleybal kunt spelen.

In de directe omgeving kunt u wandelen op de vlakbij gelegen Needse berg of een van de langere wandelroutes die door Noordijk lopen en mountain-biken of fietsen over de talloze plattelandsweggetjes waar je steeds weer een nieuwe verrassing te wachten staat!

Daarnaast zijn er in de buurt diverse toeristische attracties, waaronder museumboerderij Erve Brooks in Gelselaar, varen op de Berkel met kano’s of een berkelzomp, het Kristalmuseum  en boerderijmuseum De Lebbenbrugge in Borculo, Klimbos Achterhoek en Museum MORE in Ruurlo en Het Land van Jan Klaassen in Braamt.