1-op-1 sessies

Kom thuis bij jezelf tijdens een individuele retraite

Het is mogelijk om tijdens je verblijf op Hof van Moeder Aarde één of meer 1-op-1 sessies te ontvangen van één of meer van de vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde. Een overzicht van de sessie-gevers en het soort sessies dat zij geven, vind je hieronder. Desgewenst kunnen alle sessie-gevers ook de rol van een vaste retraite-begeleider op zich nemen, waarmee je regelmatig een gesprek hebt en die je – indien of gewenst – voor een specifieke sessie naar één van de anderen kan doorverwijzen. Zowel individuele sessies als vaste retraite-begeleiding regel je met de desbetreffende bewoners zelf. Daartoe kun je vooraf of tijdens je verblijf contact met ze opnemen.

  Soorten sessies

  Aura en Chakra Healing en Reading – Joke Houwers

  De aura en chakra’s vormen samen je energetisch lichaam. Deze zijn direct verbonden met je emoties. Door hier naar te kijken kan duidelijk worden waarom je té angstig, verdrietig, moe, gespannen, boos, ziek, enz voelt. Een reading kan ook gaan over een bepaalde relatie, over je werk of een specifieke vraag.

  Energiewerk, (zelf)Healing en Reading – Joyce Hellendoorn

  Bij een reading ‘lees’ ik wat jouw wezen laat zien als het gaat over bepaalde levensvragen en keuzes waar je voor staat. Daaraan gekoppeld laat ik mensen vaak in geleide meditatie naar binnen gaan, voor zover dat kan, om zelf te zien/voelen en te doen wat nodig is. Op deze manier kan een energetische verschuiving ontstaan die helpt in het dagelijks leven te gaan waarnemen in plaats van in een verwarrende brei te blijven.

  Soundhealing – Joyce Hellendoorn

  Bij een soundhealing maak je niet zelf de klanken maar ontvang je klanken. Ik bezing als het ware dat wat vast zit in jouw lichaam en/of energiesysteem.

  Het is ook mogelijk een kort klankbad te ontvangen zonder coaching, dit laatste is minder diepgaand maar wel heerlijk ontspannend.

  Familie-opstellingen – Arjan Verschuur

  Eén à twee keer per maand geef ik een workshop met familieopstellingen op Hof van Moeder Aarde. Tijdens zo’ workshop werken we me de vragen die deelnemers inbrengen. Je kunt ook enkel als representant aan zo’ workshop deelnemen. Actuele data vind je bij de pagina “Activiteiten”.

  Klik hier om meer te lezen.

  1-op-1 opstellingen en chakra-opstellingen – Joke Houwers

  In en 1-op-1 opstelling ervaar jij zelf elke positie die opgesteld staat. Dit geeft meestal veel begrip voor de reden dat je de opstelling wilt.

  In een chakra-opstelling sta je stil bij elk chakra om te voelen hoe dat chakra erbij staat en hoe het contact met de andere chakra’s is. Als nodig zoeken we samen naar wat er nodig is voor een betere doorstroming.

  Sjamanistische tafelopstelling met krachtdieren of tarot – Joyce Hellendoorn

  Een tafelopstelling is handig bij thema’s die transpersoonlijk zijn. Bij een sjamanistische tafelopstelling worden desbetreffende familieleden gerepresenteerd door dierfiguren en werken we tevens met de vier windrichtingen.

  Lichaamsgerichte coaching – Arjan Verschuur

  Nog aanvullen.

  Gezondheidscoaching op basis van de GNM – Arjan Verschuur

  De vijf biologische wetten uit de German New Medicine (GNM) geven een radicaal nieuwe kijk op ziekte en gezondheid. Wat in de gangbare geneeskunde ‘ziektes’ worden genoemd, zijn volgens de GNM (voorspelbare) symptomen van zinvolle biologische speciaalprogramma’s die door (her-triggering van) biologische conflictschokken gestart worden. Is het biologische conflict eenmaal opgelost, dan herstelt het lichaam zich vanzelf.

  Lees meer.

  Lomi lomi-massage – Ella de Putter

  Deze Hawaïaanse massage is een bijzonder ontspannende, en tegelijk helende vorm van ontspanning. Het is een ultiem moment voor jezelf! Even alles vergeten, alleen maar voelen en ondergaan. Het mooie van deze massage is, dat het ook voor kinderen en zwangere vrouwen geschikt is.

  De ruimte waarin je gemasseerd wordt is heerlijk warm en je krijgt een zachte doek over je heen zodat je lekker warm blijft. Bij het begin van de sessie wordt je lichaam ingeolied met warme biologische amandelolie. Dit zorgt voor een hele warme, zachte manier van aanraken waarbij de lange strijkingen goed tot hun recht komen.

  Onze coaches

  Arjan Verschuur

  Familie-opstellingen, lichaamsgerichte coaching, coaching van mannen, gezondheidscoaching op basis van de GNM

  Ik volgde opleidingen om familie-opstellingen te begeleiden (2013-2015) en de Soul Voice® methode in de praktijk te brengen (2016-2018). Daarnaast experimenteer ik met lichaamsgerichte therapie door middel van Focussen (2018 tot heden). In het voorjaar van 2023 volg ik bij een bevriende vlaamse arts een opleiding om German New Medicine toe te passen.

  Klik hier om meer te lezen!

  Joke Houwers

  Aura en chakra healing en reading, individuele opstellingen, chakra-opstellingen

  Klik hier om meer te lezen!

  Joyce Hellendoorn

  Lichaamsgerichte coaching, sjamanistisch stemwerk & sound healing, energiewerk/healing & reading, tafel-opstellingen met tarot of krachtdieren, aroma-therapie, coaching van vrouwen

  Ik volgde opleidingen tot reader en healer bij het Cico (2000-2003) en gaf jarenlang les in de Soul Voice® methode (2015-2022).

  Vanaf 2002 heb ik veel met vrouwen gewerkt waar, oa, twee boeken uit zijn voortgekomen en een derde in de maak is.

  Klik hier om meer te lezen!

  Marcel Verheugd

  Zen in Moeiteloos Musiceren, Zen in Moeiteloos Meesterschap

  De gitaar heeft mij gevonden toen ik een jaar of 11 was. Men had de verwachting dat ik verder zou gaan met piano spelen, in een professionele richting. Maar op Oudejaarsavond sliep ik bij een nicht, op een matje, naast een gitaar. Toen ik hem zag staan wist ik: wij gaan samen iets doen. In die sparkle, dat zielsverlangen dat als kind ontstond, ligt mijn essentie. Soms raken we die kwijt en moeten we het weer even opduiken. Dat is waar ik je in wil begeleiden

  Klik hier om meer te lezen!

  Ella de Putter

  Lomi lomi massage

  Vanuit een innerlijke passie en enorme interesse naar de psyche van de mens ben ik begonnen met mijn praktijk ‘het Vrijheidspad’.

  Als ondernemende vrouw en moeder van vier kinderen was ik al vroeg geïnteresseerd in gezondheid. Opgegroeid op een reguliere boerderij kwam ik door de allergieën van mijn kinderen erachter dat het anders “moest/kon”. De zoektocht begon half de jaren ’90, en puurheid kwam voorop te staan. Het riep me “als het ware” om meer inzicht te krijgen in het totaalplaatje van lichaam en geest. Welke invloed heb ik met mijn gedachten, daden en voeding op mijn gezondheid? Welke keuzes maak ik?

  Het één staat niet los van het ander, en zo werd ik naast natuurvoedingsconsulent ook energetisch therapeut/coach, vertrouwenspersoon en masseur.