Seizoensplaatsen

Lekker lang genieten

Voor mensen die langere tijd op Hof van Moeder Aarde willen verblijven, hebben we op het Berkenveld ruimte voor seizoensplaatsen. Dit zijn gewone campingplaatsen voorzien van stroom, waar je de hele zomer of een deel van de winter in je eigen tentje, camper of caravan kunt verblijven.

Kenmerkend voor een seizoensplaats is dat je deze na je vertrek weer leeg achterlaat. Deze plaatsen hebben geen eigen water en riool en zijn dus niet geschikt voor stacaravans of andere tiny holiday houses.

Het Berkenveld ligt – vanaf de ingang gezien – links op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Op dit veld staan ook onze eigen yurts, stacaravans The Pink Lady en The Green Man, eco-huis de Vlinder en Finse Kota De Rode Wouw. Dit maakt dat er op dit veld het hele jaar rond wel gasten aanwezig zijn.

Plattegrond

Verblijfsduur

Een seizoensplaats huur je in het kampeerseizoen voor het gehele seizoen, dus van 1 april – 30 september.

Je kunt in elke willekeurige periode van 12 maanden maximaal 6 maanden een seizoensplaats huren.

In de winterperiode (van 1 oktober t/m 31 maart) verhuren we de seizoensplaatsen in beginsel voor een periode van maximaal 3 maanden. Na 3 maanden is er – wanneer dat zowel voor jou als voor ons goed voelt – eventueel een verlenging van je recreatieve verblijf met nog 3 maanden mogelijk.

Prijzen

Als je in het kampeerseizoen (van 1 april – 30 september) wat langer op ons terrein wil staan op een seizoensplek, gelden daarvoor de volgende prijzen.

  • m.i.v. 2022 huur je in de zomer een seizoensplek voor het hele kampeerseizoen, dus 6 maanden
  • je mag vanaf 1 april tot uiterlijk 30 september de seizoensplek gebruiken
  • voor een seizoensplek betaal je € 275,- kampeerkosten per maand
  • daarnaast betaal je €155,- toeristenbelasting

Deze prijzen zijn incl. 1 kampeermiddel, elektra en max. 2 personen.
Voor elke extra persoon betaal je per seizoensplek eenmalig € 50,- en per hond betaal je ook eenmalig € 50 euro.
Beschikbaarheid seizoensplek op aanvraag.

In het winterseizoen (van 1 oktober – 31 maart) kost een seizoensplek € 275,- per maand plus de toeristenbelasting van € 1,25 pp/per nacht.

Aanmeldings- en selectieprocedure

Als lid-bewoners van coöperatie Hof van moeder Aarde vinden we het belangrijk dat het klikt met mensen die langdurig op ons terrein recreëren. Dus: als je geïnteresseerd bent in een seizoensplaats, dan maken we graag eerst in alle rust kennis met je.

Wil je daarvoor een afspraak maken? Neem dan s.v.p. contact op met stefanie@hofvanmoederaarde.nl.
NB: voor 2021 zijn alle seizoensplekken tot 1 oktober bezet.