Seizoensplaatsen

Lekker lang genieten

Voor geestverwanten die langere tijd op Hof van Moeder Aarde willen verblijven, hebben we op het Berkenveld ruimte voor seizoensplaatsen. Dit zijn gewone campingplaatsen voorzien van stroom, waar je de hele zomer of een deel van de winter in je eigen tentje, camper of caravan kunt verblijven.

Kenmerkend voor een seizoensplaats is dat je deze na je vertrek weer leeg achterlaat. Deze plaatsen hebben geen eigen water en riool en zijn dus niet geschikt voor stacaravans of andere tiny holiday houses.

Het Berkenveld ligt – vanaf de ingang gezien – links op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Op dit veld staan ook onze eigen yurts, stacaravans The Pink Lady en The Green Man, eco-huis de Vlinder en Finse Kota De Rode Wouw. Dit maakt dat er op dit veld het hele jaar rond wel gasten aanwezig zijn.

Verblijfsduur

Een seizoensplaats huur je in de zomer voor het gehele kampeerseizoen, dus van 1 april tot 30 september.

Je kunt in elke willekeurige periode van 12 maanden maximaal 6 maanden een seizoensplaats huren.

In de winterperiode (van 1 oktober t/m 31 maart) verhuren we de seizoensplaatsen in beginsel voor een periode van minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden. Na 3 maanden is er – wanneer dat zowel voor jou als voor ons goed voelt – eventueel een verlenging van je recreatieve verblijf met nog 3 maanden mogelijk.

Prijzen

In 2022 betaal je voor een seizoensplek  € 275,- kampeerkosten per maand.

Deze prijs is incl. 1 kampeermiddel, elektra, max. 2 personen en toeristenbelasting.

Voor elke extra persoon betaal je per seizoensplek eenmalig € 50,- en per hond betaal je ook eenmalig € 50 euro.

Naast een financiele bijdrage verwachten we van vaste gasten met een seizoensplaats dat zij als bijzonder lid van onze coöperatie camping een bijdrage leveren aan het opgeruimd en schoon houden en mooier maken van de gemeenschappelijke ruimtes op Hof van Moeder Aarde. Bijvoorbeeld door in het voorjaar te helpen bij het schoon maken van het zwembad. Of door in de zomermaanden te helpen bij de dagelijkse metingen van de waterkwaliteit.

Aanmeldings- en selectieprocedure

We vinden het belangrijk dat het klikt met mensen die langdurig op ons terrein recreëren en dat zij passen bij de leidende principes van onze gemeenschap. Dus: als je geïnteresseerd bent in een seizoensplaats, dan maken we graag eerst in alle rust kennis met je.

Ben je geïnteresseerd in een seizoensplaats?

Neem dan s.v.p. via het contactformulier hiernaast contact op met Jenny Bergsma.

6 + 12 =