Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop familieopstellingen

juni 23, 2018 @ 10:00 am - 5:00 pm

€96,80

Wil je vrij zijn om als mens gewoon jezelf te zijn en voluit te genieten van het leven? Maar zijn er hardnekkige problemen of terugkerende patronen die je daarbij belemmeren? Bijvoorbeeld op het gebied van je gezondheid, relaties, werk of geld?

Misschien kan een famillie- of systeemopstelling dan helpen om de gewenste transformatie op gang te brengen.

We hebben allemaal de potentie om gewoon ons zelf te zijn en voluit te genieten van het leven. In het dagelijks leven kunnen we echter belemmerd worden. Niet alleen door traumatische ervaringen die we zelf in ons leven hebben opgedaan, maar ook door onbewuste verstrikkingen met het levenslot  van familieleden. Zo’n onbewuste verstrikking kan ontstaan wanneer een ingrijpende gebeurtenis of een lid van de familie van herkomst buitengesloten is. Het gaat dan altijd om gebeurtenissen die traumatisch of taboe waren. Een onbewuste verstrikking kan op alle levensgebieden tot uiting komen: in gezondheidsklachten, relatieproblemen en uitdagingen op het gebied van werk en inkomen. Een opstelling kan dan ook op al deze gebieden een positief effect hebben.

De essentie van een opstelling is dat wat buitengesloten werd alsnog gezien, gehoord en ingesloten wordt. Daartoe werken we in een opstelling met representanten voor leden of delen van het systeem van de client. Tijdens de workshop doen we meerdere opstellingen, waarbij cliënten in elkaars opstellingen de rol van representant op zich nemen. Daarnaast kun je ook alleen als representant aan de workshop deelnemen.

Klik hier om meer te lezen.

Gegevens

Datum:
juni 23, 2018
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€96,80
Site:
http://www.arjanverschuur.nl/?page_id=700

Locatie

Workshopruimte Amethist
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Arjan Verschuur
Telefoon
0545 - 84 39 20
E-mail
info@arjanverschuur.nl
Bekijk de site van Organisator