Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zweethutceremonie

september 19 @ 10:00 am - 8:00 pm | €80

Op zaterdag 19 september 2020 zullen we een nieuwe zweethut bouwen en inwijden op Hof van Moeder Aarde. Tijdens een zweethutceremonie bidden en danken we met woorden, liederen, klanken en in stilte voor heling voor ons zelf en onze verwanten.

Programma

De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 20:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom. Hou rekening met een eventuele uitloop.

Na een korte kennismakingsronde beginnen we het bouwen van de zweethut, het opbouwen van de vuurplek en de steenceremonie.  De zweethut wordt gevormd door een frame van wilgentakken. Dit frame dekken we af met met wollen dekens, zodat het aardedonker in de hut is. De ruimte in de hut wordt verwarmd met hete stenen. Deze stenen worden verhit in een ceremonieel vuur en in vier rondes in de hut gebracht. Voordat we het vuur ontsteken, zullen we onze persoonlijke intenties aan de stenen meegeven. Eenmaal in de hut wordt er water met etherische olie over de stenen gegoten.

Begeleiding

Joyce Hellendoorn zal het water gieten en Stefanie Kraanen zal onder begeleiding van Arjan Verschuur het vuur hoeden.

Aantal deelnemers en investering

Aan deze zweethut-ceremonie kunnen maximaal 16 mensen deelnemen. Deze zweethut staat open voor vrouwen, mannen en kinderen. Je zou het dus een familie-zweethut kunnen noemen. Kinderen nemen deel onder verantwoordelijkheid van hun ouders/verzorgers.

Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 80 inclusief 21% BTW en jouw unieke bijdrage aan de potluck maaltijd na afloop van de zweethut-ceremonie. Voor koffie, thee en een lichte maaltijd na afloop van de zweethut wordt door ons gezorgd. Neem zelf eventueel een lichte snack mee om iets te kunnen eten voordat we de zweethut in gaan.

Datum en plaats

Zaterdag 19 september 2020 op Hof van Moeder Aarde te Neede.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Arjan Verschuur: 0545 – 84 39 20.

Aanmelden

Meld je s.v.p. aan door een e-mail te sturen naar arjan@hofvanmoederaarde.nl.