!BòóS! – Joyce Hellendoorn en Carianne Keus

Zaterdag 23 maart 2024: 10:00 – 17:00 uur, Amethist. Bijdrage: vrije gift van minimaal € 50.

Een workshop speciaal voor vrouwen!

Vrouwen en boosheid is nogal een dingetje…Mannen en boosheid ook, alleen lopen die vaak tegen andere dingen op dan vrouwen. ‘Gewoon’ omdat we vaak nog zijn opgevoed met het idee dat mannen niet mogen huilen en boze meisjes lelijk zijn en er vooral geen uiting aan mogen geven.

Velen van ons hebben geleerd dat boosheid niet vrouwelijk is, niet gewenst is, zelfs gevaarlijk en vernietigend is, of wat je dan ook hebt zitten rond dit thema. Bij trauma voelen we dan meestal wel ons verdriet, als we überhaupt nog iets durven voelen, maar boosheid lijkt er vaak niet te mogen zijn.
Onderdrukking van boosheid kan depressie veroorzaken omdat we in feite onze levenskracht onderdrukken. En soms zijn we er zo aan gewend dat we het niet eens doorhebben, lekker kalm, niks aan de hand, ‘ik ben nooit boos’…

Tijd om haar wakker te maken dus, onze boosheid. Zolang je nog bang bent om deze misschien voor jouw gevoel oncontroleerbare kracht vrij te laten is deze workshop echt iets voor jou. En nee, we gaan niet in het wilde weg zo maar schreeuwen. We gaan een diepe zachte verbinding met ons lichaam maken, onze diepe gronding en onze oerkracht voelen. Letterlijk voelen waar we onze boosheid in ons lichaam hebben opgeslagen. Klank geven vanuit een veilige bedding waarbij je elkaar ondersteunt. We gaan plezier voelen in deze kracht die veel meer blijkt dan alleen boosheid en haar verbinden met ons hart.

Doe je mee?

Praktische details

Datum: zaterdag 23 maart 2023.

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur inloop.

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Lunch: in de vorm van een pot-luck. Iedereen neemt iets mee wat samen gedeeld wordt.

Bijdrage: afhankelijk van hoe groot of klein je portemonnee is en hoe waardevol je het vindt, maar minimaal € 50.

Organisatie: Joyce Hellendoon en Carianne Keus.

Vooraf aanmelden: Ja, bij Joyce Hellendoorn via onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier voor workshop !BòóS!