Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Cacao Ceremonie “De moed van het niet-weten” op 26 februari 2022, Hof van Moeder Aarde

Workshopruimte Amethist Hof van Moeder Aarde

Cacao Ceremonie “De moed van het niet-weten” op 26 februari 2022, Hof van Moeder Aarde Lieve mensen, Op zaterdag 26 februari begeleiden wij, Marcel en Stefanie, een Cacao Ceremonie die niet zomaar uit de lucht kwam vallen. Eerder liet het thema zich gemakkelijk ontdekken en sprongen we daar handig op in. Nu niet. We zwoegden […]

€65

Cacao Ceremonie “Dichterbij jouw essentie met Dolfijnen” op 30 april 2022, HvMA

Workshopruimte Amethist Hof van Moeder Aarde

Cacao Ceremonie “Dichterbij jouw essentie met Dolfijnen” op 30 april 2022, HvMA

'Wat speelt er in jou?'

Dolfijnen zijn grote leermeesters als het gaat om meebewegen met de stroom. Ze maken spelenderwijs zichtbaar hoe zij zich bewegen tussen broeders en zusters als 1 entiteit en afwisselend hun eigen dans onderzoeken. Ook schakelen ze moeiteloos tussen verschillende dimensies en Zijns-vormen. Door hier verbinding mee te maken, kunnen verstarde patronen vloeibaarder worden en oplossen met lichtheid en zachtheid. Om uiteindelijk te komen tot jouw ware essentie. Je bent zo nodig in deze wereld!

We werken in Sacred Space waarin we met spirit helpers een veilige, gewijde ruimte neerzetten, samen met de helende en hart-openende werking van Moeder Cacao. Hierbinnen kun jij jouw proces aangaan met liefdevolle begeleiding van Marcel en Stefanie. Hierbij maken we gebruik van dans, zang, trancereizen, DNA activatie en muziek.

Het Innerlijk Huwelijk van Wildeman en Wilde Vrouw

Groepsaccommodatie Jade

Een leuke en leerzame workshop. Met humor en diepgang. Het archetype van de Wildeman en het archetype van de Wilde Vrouw staan symbool voor die delen van ons zelf die we onbewust onderdrukt of buitengesloten hebben en/of talenten die we tot op dit moment in ons leven nog niet nodig hebben gehad. Dit kunnen delen […]

€450

Hof van moeder aarde is op zoek naar vrijwillige bezige bijtjes en duizendpoten!

De hof van moeder aarde is een leefgemeenschap en coöperatieve camping tussen de weilanden in Neede (Gelderland). Een coöperatieve camping… dat is best bijzonder!
Het idee is dat iedereen die op de camping komt een bijdrage levert aan het geheel. 
Om dit prachtige Hof nog mooier te maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deze plek positieve aandacht kunnen geven.

Triskal Festival

Hof van Moeder Aarde

Biodanza is een laagdrempelige en speelse manier van bewegen op uiteenlopende muziek, zonder pasjes of ‘dansjes’, die je uitnodigt te genieten van jezelf, contact met anderen en de wereld om je heen.

Expression into Freedom – Zomerweek

Workshopruimte Amethist Hof van Moeder Aarde

Een week om gelijkgestemden te ontmoeten, spelenderwijs vrijer te worden in het gebruik van je stem en door middel van je stem oude patronen los te laten.

€486,25

Cacao Ceremonie op 23 Juli 2022, Hof van Moeder Aarde

Hof van Moeder Aarde

CACAO CEREMONIE een krachtig retreat voor Hart en Ziel "Kracht van Kwetsbaarheid in Eenzaamheid" Tijdens onze Cacao Ceremonies stap je in een hart-openend, verbindend en veilig veld, zodat jij volledig met je aandacht bij jouw eigen proces kunt zijn. Door afwisselend te werken met voelen, ervaren en daar expressie aan te geven, kunnen persoonlijke vraagstukken […]

Voorstelling “De Naakte Waarheid” zaterdag 13 augustus

Beste mensen, Hierbij een mogelijkheid tot het bijwonen van een bijzondere voorstelling op Hof van Moeder Aarde Tevens is er een extra mogelijkheid ontstaan om vanaf vrijdag Eco Huis De Vlinder te huren voor een week of midweek/weekend.  2 zomerse vliegen in 1 klap wellicht. Ook in het najaar is er nog plek om deze […]