Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Innerlijk Huwelijk van Wildeman en Wilde Vrouw

mei 5, 2022 @ 6:00 pm - mei 8, 2022 @ 5:00 pm

€450

Een leuke en leerzame workshop. Met humor en diepgang.

Het archetype van de Wildeman en het archetype van de Wilde Vrouw staan symbool voor die delen van ons zelf die we onbewust onderdrukt of buitengesloten hebben en/of talenten die we tot op dit moment in ons leven nog niet nodig hebben gehad. Dit kunnen delen van ons zelf zijn die in ons persoonlijk onbewuste leven, maar ook delen van ons zelf die afkomstig zijn uit het collectieve onbewuste.

Door ons bewust te worden van deze onbewuste delen van onszelf en ze als deel van ons zelf te accepteren en waarderen, worden we een heler mens. In de symbooltaal van het verhaal van De Wildeman of IJzerhans wordt dit bewustwordingsproces omschreven als “het woud in gaan, de poel leeg scheppen en terugkeren met de wildeman”. Aansluitend bij het verhaal van De Kikkerkoning of IJzeren Hendrik kunnen we dit ook “het kussen van onze kikkers” noemen. En dat is wat we tijdens deze training gaan doen ;-).

Trouw zijn aan jezelf

Deze training gaat in essentie over over trouw zijn aan jezelf. Door alle beperkende overtuigingen over wat je als man of vrouw zou moeten hebben, doen of zijn om een “echte man” of “echte vrouw” te zijn, los te laten, ontstaat er steeds meer ruimte om als man of vrouw echt, authentiek ofwel gewoon jezelf te zijn.

Een veilige bedding

Het Innerlijk Huwelijk van Wildeman en Wilde Vrouw is een driedaagse training. In deze training werken we in de veilige bedding van een sjamanistische sacred space. Daarbij werken we afwisselend met alle deelnemers gezamenlijk en met mannen en vrouwen apart.

Tijdens deze training maken we o.a. gebruik van oefeningen uit de Soul Voice®-methode en familie- en systeemopstellingen om jou en alle andere deelnemers op de avontuurlijke reis door het onbewuste te begeleiden. Daarnaast werken we met luistercirkels, rituelen, vrije dansexpressie, therapeutic acting en de Wildeman Krachtdans. Dit is – een op nadrukkelijk verzoek van Moari-teachers – op de Haka van de Maori geïnspireerde krachtdans van eigen bodem.

Deskundige begeleiding

Deze training wordt gegeven door Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. We hebben allebei meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en in mannenwerk en vrouwenwerk.

Joyce volgde rond de eeuwwisseling diverse vrouwenworkshops, begeleide jarenlang vrouwencirkels, schreef het boek De Stem van de Godin, was co-trainer en co-auteur van de training en het boek Strip je Vrij, initieerde het Lorelei Vrouwenfestival en werkt tegenwoordig o.a. als Soul Voice® Practitioner en Soul Voice ® Teacher. Meer informatie over Joyce vind je op haar persoonlijke website: www.voicemedicine.nl.

Arjan heeft rond de eeuwwisseling diverse mannentrainingen gevolgd, jarenlang mannencirkels begeleid, het Wildeman Festival en de Mannenhart Community geïnitieerd en is momenteel o.a. werkzaam als Soul Voice® Practitioner en als begeleider en trainer in het begeleiden van familieopstellingen. Meer informatie over Arjan vind je op zijn persoonlijke website: www.arjanverschuur.nl.

Praktische details

Aantal deelnemers? Aan deze eerste editie kunnen maximaal 16 mensen deelnemen. De training gaat door met minimaal 6 deelnemers, waarvan 3 mannen en 3 vrouwen.

Investering. Deze 3-daagse training vraagt een investering van 3 dagen (van donderdagavond t/m zondagmiddag) en € 450. Van dit bedrag is € 180 voor verblijf en eten (inclusief 9% BTW) en € 270 voor deelname aan de training (inclusief 21% BTW).

Gegevens

Begin:
mei 5, 2022 @ 6:00 pm
Einde:
mei 8, 2022 @ 5:00 pm
Kosten:
€450
Site:
https://www.arjanverschuur.nl/het-innerlijk-huwelijk-van-wildeman-en-wilde-vrouw/

Locatie

Groepsaccommodatie Jade

Organisatoren

Arjan Verschuur
Joyce Hellendoorn