Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

Drie Donkere Dagen – midwinter retraite

december 20 @ 7:30 pm - december 24 @ 12:00 pm | €555

Midwinter, een prachtige tijd om terug te reflecteren op het afgelopen jaar, stil te gaan staan en stil te worden. De tijd dat de dagen het kortst zijn en de nachten het langst. De tijd van diep contact met ons innerlijke vuur en dat te koesteren en vooral niet hoog te laten oplaaien.

De Drie Donkere Dagen zijn meer dan een stilte retraite. We gaan deze dagen namelijk letterlijk het donker in. Met een blinddoek om die na de openingsavond 3 dagen niet meer af gaat, met alle liefdevolle begeleiding die daarbij nodig is met dit tijdelijk uitschakelen van jouw zicht.

We zullen werken natuurlijk zoals altijd in een sacred space. Waarin je veilig kunt terug vallen op geur, smaak, tast en gehoor. Met zinnestrelend eten, trance dans, zingen, sounden, het Godinnen Paradijs, diverse soorten rustgevende meditaties, deelcirkels, daverende stilte en alles wat ook nodig in het moment wat wij uit onze goedgevulde rugzak kunnen toveren.

Begeleiding

Drie Donkere Dagen worden begeleid door Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur en maakt deel uit van een serie van 8 verdiepende workshops, die zowel qua planning als qua thematiek aansluiten bij de jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel.

Praktische details

We beginnen maandag 20 december in de avond met de kennismakingscirkel en eindigen vrijdagochtend 24 december met de laatste deelcirkel.

De kosten voor deelname bedragen €333 voor de workshop plus €222 voor accommodatie en biologische verwenmaaltijden. Totaal dus €555 voor jouw midwinter retraite. Deelnemers aan de jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel” krijgen € 48,40 korting op deze verdiepende workshop.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden neem je per email contact op met arjan@hofvanmoederaarde.nl.