Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drie Donkere Dagen – midwinter retraite

december 19, 2022 @ 7:30 pm - december 23, 2022 @ 12:00 pm

€555

Midwinter, een prachtige tijd om terug te reflecteren op het afgelopen jaar, stil te gaan staan en stil te worden. De tijd dat de dagen het kortst zijn en de nachten het langst. De tijd van diep contact met ons innerlijke vuur en dat te koesteren en vooral niet hoog te laten oplaaien.

De Drie Donkere Dagen zijn meer dan een stilte retraite. We gaan deze dagen namelijk letterlijk het donker in. Met een blinddoek om die na de openingsavond 3 dagen niet meer af gaat, met alle liefdevolle begeleiding die daarbij nodig is met dit tijdelijk uitschakelen van jouw zicht.

We zullen werken natuurlijk zoals altijd in een sacred space. Waarin je veilig kunt terug vallen op geur, smaak, tast en gehoor. Met zinnestrelend eten, trance dans, zingen, sounden, het Godinnen Paradijs, diverse soorten rustgevende meditaties, deelcirkels, daverende stilte en alles wat ook nodig in het moment wat wij uit onze goedgevulde rugzak kunnen toveren.

Begeleiding

Drie Donkere Dagen worden begeleid door Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur en maakt deel uit van een serie van 8 verdiepende workshops, die zowel qua planning als qua thematiek aansluiten bij de jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel.

Praktische details

We beginnen maandag 19 december in de avond met de kennismakingscirkel en eindigen vrijdagochtend 23 december met de laatste deelcirkel.

De kosten voor deelname bedragen €333 voor de workshop plus €222 voor accommodatie en biologische verwenmaaltijden. Totaal dus €555 voor jouw midwinter retraite. Deelnemers aan de jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel” krijgen € 48,40 korting op deze verdiepende workshop.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden neem je per email contact op met arjan@hofvanmoederaarde.nl.

Gegevens

Begin:
december 19, 2022 @ 7:30 pm
Einde:
december 23, 2022 @ 12:00 pm
Kosten:
€555

Locatie

Groepsaccommodatie Jade

Organisatoren

Joyce Hellendoorn
Arjan Verschuur