Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

Start Jaartraining Het Pad van de Wilde Ziel

november 12 @ 10:00 am - 5:00 pm

Een jaar lang met de natuurlijke stroom van het leven mee jezelf ontwikkelen. En tegelijkertijd een diep en doorleefd inzicht krijgen in de manier waarop transformatieprocessen van nature verlopen. Dat is het doel van de jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel”.

Deze jaartraining bestaat uit 8 losse workshop-dagen, die ongeveer eens per 6 weken plaats vinden. Elke dag werken we in een sjamanistische sacred space. We nemen elke dag tijd om processen van groei en afbraak in de natuur fenomenologisch waar te nemen en kunstzinnig te verwerken. Daarnaast werken we met opstellingen, oefeningen uit de Soul Voice methode (adem en stem) en bewegingsoefeningen om de ontwikkelingsprocessen in de natuur te doorvoelen en onze eigen innerlijke ontwikkeling te stimuleren.

Naast deze 8 losse workshopdagen zullen we in de loop van het jaar een aantal verdiepende workshops aanbieden, die zowel qua planning als qua thematiek aansluiten bij de dagen uit de jaartraining.

Begeleiding

De jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel” wordt gegeven door Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. In deze training komt alles samen wat zij de afgelopen vijfentwintig jaar aan kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van diepgaande transformatieprocessen hebben opgedaan.

Praktische details

De eerste cyclus van 8 trainingsdagen in het kader van deze jaartraining vind plaats op vrijdag 12 november 2021, vrijdag 17 december, vrijdag 4 februari, vrijdag 18 maart, vrijdag 6 mei, vrijdag 17 juni, vrijdag 5 augustus en vrijdag 23 september.

De prijs voor deelname aan de jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel” bedraagt € 777.

Als deelnemer aan de jaartraining “Het Pad van de Wilde Ziel” krijg je € 48,40 korting op de verdiepende workshops die we in de loop van het jaar aanbieden, zoals bijvoorbeeld de midwinterretraite Drie Donker Dagen.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden neem je per email contact op met arjan@hofvanmoederaarde.nl.