Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao Ceremonie tijdens Allerzielen

oktober 31, 2021 @ 12:30 pm - 6:30 pm

€65

Allerzielen is een prachtig moment om voorouders en overleden dierbaren te eren en los te laten wat in deze relatie nog speelt om verder te kunnen stromen in het leven.

De sluier tussen deze en gene zijde is flinterdun rond deze periode en daarom erg uitnodigend om met elkaar in contact te treden. Sleutelwoorden zijn liefde, vergeving, doorvoelen, rouwen, loslaten en… vieren! Cacao is onze liefdevolle bondgenoot om deze verdieping in jezelf te maken. Samen met deze hart-openende energie verwelkomen we onze helpers, gidsen, engelen en overleden dierbaren om in sacred space een stukje rouwproces aan te gaan. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben.

Marcel en Stefanie openen deze heilige ruimte, bewaken deze en zorgen voor de juiste sfeer met muziek, toewijding en persoonlijke aandacht, voor een veilige bedding, om te laten gebeuren wat wil stromen in dit veld op dat moment. Omdat we met het voorouderveld werken, is jouw innerlijk werk op voorhand al een eerbetoon aan jouw voorouders, kinderen en kleinkinderen. Sacred work!

Meer info:

Marcel@hofvanmoederaarde.nl   Tel: 0652155048
Stefanie@hofvanmoederaarde.nl Tel: 0615673124

Gegevens

Datum:
oktober 31, 2021
Tijd:
12:30 pm - 6:30 pm
Kosten:
€65

Locatie

La Cantina
Hof van Moeder Aarde

Organisatoren

Stefanie Kraanen
Marcel Verheugd