Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao Ceremonie ‘Draken verstaan’

december 18, 2021 @ 12:30 pm - 6:30 pm

€65

Op zaterdag 18 december vindt de Cacao Ceremonie ‘Draken verstaan’ plaats. Deze is inmiddels vol, maarrrr… elke maand kun je meedoen! We zullen je via deze site en Facebook (volg: Stefanie Kraanen) op de hoogte houden van de nieuwe data. Mocht je op locatie een Cacao ceremonie willen organiseren dan kan dat ook. Stuur Marcel Verheugd of Stefanie Kraanen dan een mailtje of een PB via Facebook voor meer info en aanmelden. Zie onderaan dit bericht voor de mailadressen.

Over de Draken ceremonie
Deze donkere periode van het jaarwiel is de perfecte tijd om schaduwzaken in jezelf te belichten. Het veld van donker en duister, van angst en verdeeldheid wordt op dit moment extra gevoed door de wereld om ons heen. Het is niet eenvoudig om je hierin staande te houden en in verbinding te blijven met jouw eigen licht en dat van de ander.’Draken verstaan’ geeft handvatten hoe hiermee om te gaan en hoe jouw licht te versterken. We gaan deze machtige en oeroude wezens niet met zwaard en sabel verslaan; we gaan juist luisteren naar hun wijze gefluister, met ze dansen en de verborgen drakenboodschappen die schuilgaan achter de sluier van illusie, met een open hart ontvangen. We gaan in verbinding met onze draken 🙂
Draken versta je het best met een open hart. Daarom worden we vergezeld door onze reisgenoot Moeder Cacao. Zij en wij – Marcel en Stefanie – zullen een bedding creëren om veilig te zakken in een liefdevol veld. Waar alles mag zijn wat zich aandient en waar transformatie mag plaatsvinden waar mogelijk. Sacred work!

Marcel Verheugd: marcel@hofvanmoederaarde.nl
Stefanie Kraanen: stefanie@gmail.com

Gegevens

Datum:
december 18, 2021
Tijd:
12:30 pm - 6:30 pm
Kosten:
€65

Locatie

La Cantina
Hof van Moeder Aarde

Organisatoren

Marcel Verheugd
Stefanie Kraanen