Dancelicious dansavonden

Iedere woensdagavond  20:00 – 21:30 uur, Amethist. Bijdrage: vrije gift (richtlijn 15 euro). Vrijwilligers mogen gratis meedoen 🙂

We dansen elke woendagavond in de workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde in Neede. Gewoon lekker dansen op je blote voeten, lekker in je lijf aankomen, lekker op jezelf, lekker jezelf laten meevoeren op een muzikale reis op muziek uit alle windstreken. Danservaring is niet nodig, wel dansen we de hele avond door, zelfs als je stil ligt 🙂 Vanaf 19.45 kun je alvast in komen dansen. Daarna dans je je lichaam gewricht voor gewricht lekker warm waarna je met een intentie de rest van de dans in gaat. Aan het eind komen we nog even samen in de cirkel om af te ronden.

Dansen, ik kan eigenlijk niet zonder. Na jaren als stemtherapeut gewerkt te hebben was ik eigenlijk een beetje vergeten HOE belangrijk de dans en muziek voor me is en ik ben zo blij deze weer te hebben teruggevonden dat ik ze graag wekelijks deel, al is het maar om wekelijks zelf te kunnen dansen op onze mooie plek.

Ik heb jaren lang wekelijks de 5-ritmes gedanst en de jaartraining gevolgd bij Sietske Venema. Een aantal jaar gaf ik maandelijks ‘Moondance’ in Utrecht. In veel workshops die ik geef is dans een vast onderdeel. Daarnaast geef ik met enige onregelmatigheid zo nu en dan sjamanistische Trancedans. Dancelicious is voor mij een soort trancedans zonder blinddoek, je lichaam weet alle antwoorden op je levensvragen, als je je maar liefdevol met haar verbind.

www.joycehellendoorn.nl

Datum: iedere woensdagavond 

Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur. Vanaf 19:45 uur indansen

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Bijdrage: 

  • Vrije gift
  • richtlijn 15 euro
  • vrijwilligers gratis

Organisatie: Joyce Hellendoorn

Vooraf aanmelden: Nee, open inloop. Wel graag op tijd binnen zijn