Retraites

Thuis komen bij jezelf en creëren in verbinding

Hof van Moeder Aarde ligt in een stiltegebied in de buurt van Noordijk. Ons met groene singels omsloten terrein is – buiten de zomervakantie – de ideale plek voor een individuele of groepsretraite. Om thuis te komen bij jezelf. Uit te rusten. Je energie weer op te laden. In balans te komen. Een nieuw perspectief op de toekomst te vinden.

Verblijfsmogelijkheden

Tijdens een individuele retraite huur je voor kortere tijd één van onze accommodaties of verblijf je voor minimaal een maand in je eigen tent, camper of caravan op ons terrein. Hierbij kan de verblijfsduur – afhankelijk van het moment in het jaar dat je komt – variëren van een dag tot in beginsel 3 maanden. Na 3 maanden is er – wanneer dat zowel voor jou als voor ons goed voelt – eventueel een verlenging van je recreatieve verblijf met nog 3 maanden mogelijk.

Organiseer je een groepsretraite voor anderen? Dan kun je desgewenst gebruik maken van groepsaccommodatie Jade, onze workshopruimte Amethist en/of ons Veld van Verandering waar tevens een zweethut op staat.

1-op-1 sessies en workshops

Je verblijf op Hof van Moeder Aarde vormt de basis van je individuele retraite. Daarnaast is het mogelijk om persoonlijke begeleiding in de vorm van één of meer sessies van één of meer van de vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde te ontvangen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een coachingsgesprek, een reading, een Soul Voice sessie of een AromaTouch-behandeling. Desgewenst kan een sessie-gever de rol van vaste retraite-begeleider op zich nemen. Zowel losse sessies als vaste begeleiding van je retraite regel je met de desbetreffende bewoner zelf.

En wanneer er een workshop gegeven wordt, zoals bijvoorbeeld een dagworkshop met familieopstellingen, een 2-daagse Soul Voice workshop of een zweethutceremonie, is het natuurlijk ook mogelijk om daar aan deel te nemen. Ook dit regel je verder zelf met de desbetreffende workshopgever.

Zou jij voor een groepsretraite gebruik willen maken van onze deskundigheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en of gemeenschapsvorming? Dan staat wij daar zeker open voor!

Participeren in onze gemeenschap

Als vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde vormen we een groep geestverwanten die samen wonen en werken. We vinden het leuk om onze gasten hiervan iets te laten proeven.

Op dinsdag- en vrijdagochtend ben je dan ook van harte welkom bij ons gezamenlijke koffie- en theemoment in La Cantina. En als je dat wilt, kan en mag je natuurlijk ook één of meer (halve) dagen per week als vrijwilliger meewerken. Wanneer je langdurig op Hof van Moeder Aarde verblijft, ben je bovendien welkom tijdens onze maandelijkse hofkring.

Voor alle duidelijkheid: het is niet verplicht om 1-op-1 sessies af te nemen, aan workshops deel te nemen of in onze gemeenschap te participeren. Wanneer je tijdens je retraite liever alleen bent of je eigen gang gaat is dat natuurlijk ook goed!