Individuele retraite

Hof van Moeder Aarde ligt in een stiltegebied in de buurt van Noordijk. Ons met groene singels omsloten terrein is – buiten het hoogseizoen – de ideale plek voor een individuele retraite op basis van zelfverzorging. Om uit te rusten. Weer in balans te komen. De verbinding met jezelf te herstellen.

Verblijf

Tijdens je retraite verblijf je in je eigen tent, camper of caravan op onze camping of je huurt voor kortere of langere tijd een van onze yurts. Je zorgt zelf voor je eten en drinken.

1-op-1 sessies

Je verblijf op Hof van Moeder Aarde vormt de basis van je individuele retraite. Daarnaast is het mogelijk om een of meer 1-op-1 sessies te ontvangen van een van de vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde. Zo’n sessie regel je met de desbetreffende bewoner zelf.

Participeren in onze gemeenschap

Op dinsdag- en vrijdagochtend ben je van harte welkom bij ons gezamenlijke koffie- en theemoment in La Cantina. En als je dat wilt, mag je natuurlijk ook als vrijwilliger meewerken tijdens onze wekelijkse klussendag.

Voor alle duidelijkheid: het is niet verplicht om 1-op-1 sessies af te nemen of aan onze gemeenschappelijke activiteiten deel te nemen. Wanneer je tijdens je retraite liever alleen bent of je eigen gang gaat is dat natuurlijk ook goed!