Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zweethut voor vrouwen

februari 19, 2022 @ 10:00 am - 8:00 pm

€80

Ik, Joyce, ken Zaza al best lang, nog uit de tijd dat we samen in de Romeinse tempel op Archeon werkten en vervolgens in de muziektheater groep Omnia. Ook heb ik samen met Zaza veel volle maan cirkels voor vrouwen gegeven in ons toenmalige Wyrd Sisters atelier in de oude Sojabfabriek in Utrecht. Dus het voelt echt wel als een cadeautje na zoveel jaren weer iets samen te doen. En zoals we toen ook altijd samen een thema bespraken zo hebben we dat natuurlijk nu ook gedaan maar nu 25 jaar wijzer 🙂

Zaza werkt met de kracht van de bomen, de dryaden. Deze maan is dat de energie van de Els, overigens in overvloed aanwezig op ons zweethut veldje. De Els staat voor de dood, de dryade van de Els is profetisch en beschermend. Deze sweatlodge gaat je helpen te luisteren naar de boodschappen die je voorouders en het grote mysterie je brengen. De Els is altijd beschouwd als een beschermende boom, en wordt geassocieerd met de elfenwereld. Hij werd niet gekapt omdat men vertelde dat de elfenkoning er in woonde. De boom is klein maar heeft verborgen krachten. ln de verhalen wordt hij neergezet als een vechter. Hij helpt je om uitdagingen en nieuwe situaties aan te kunnen. De Els wordt geassocieerd met vuur (mannelijk) en water (vrouwelijk). De boom maakt ons bewust van beide kanten: stilte en actie en helpt je deze kwaliteiten in harmonie te brengen.

In mijn boek De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus heerst de Godin Artemis over de maan van februari. Artemis is de onafhankelijke vrouw, een krijgster, een heldin. Welk avontuur ga je aan, welke stappen ga je nemen? Wat moet je nog reinigen in jezelf zodat je je vuur we kunt aanwakkeren. Of misschien hoe kun je je vuur weer aanwakkeren zodat je weer kan stromen en in beweging gaat komen. Wat is er nodig?
Februari is nog zo’n heerlijk stille maand terwijl er al heel veel belofte aan nieuw leven is. Als braakliggende grond die rust totdat het tijd is voor het zaad om te ontkiemen. Waar ga je je zaden komende maand planten? Wat is je droom, je verlangen? Welke stap wil je nemen, waar heb je momenteel moed en durf voor nodig?

Hopelijk een boel vragen en thema’s voor jou om even op door te mijmeren.
We zien je graag om je helpen jezelf te bekrachtigen in het aangaan van je nieuwe avontuur en alle hulp, reiniging en inspiratie te ontvangen die daarvoor nodig zijn.

Liefs Zaza en Joyce

Programma

Start 10.00 tot 18.00 uur daarna een gezamenlijke potluck.

Begeleiding

Joyce Hellendoorn en Zaza van Koningsbrugge

Aantal deelnemers en investering

Aan deze zweethut-ceremonie kunnen maximaal 14 vrouwen deelnemen.De ceremonie gaat door bij minimaal 6 deelneemsters.

Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 80 inclusief 21% BTW en jouw unieke bijdrage aan de potluck maaltijd na afloop van de zweethut-ceremonie. Voor koffie en thee wordt door ons gezorgd. Neem zelf eventueel een lichte snack mee om iets te kunnen eten voordat we de zweethut in gaan.

Mogelijkheid om te overnachten € 25,- (zelf je beddengoed meenemen)

Datum en plaats

Zaterdag 19 februari 2022 op Hof van Moeder Aarde te Neede.

Meer informatie & aanmelden

Wil je graag meer informatie of je aanmelden? Neem dan s.v.p. per email contact op met Joyce Hellendoorn via joyce@hofvanmoederaarde.nl.

Gegevens

Datum:
februari 19, 2022
Tijd:
10:00 am - 8:00 pm
Kosten:
€80

Locatie

Veld van Verandering
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Joyce Hellendoorn
Telefoon
0545 - 84 39 20
E-mail
joyce@voicemedicine.nl
Bekijk de site van Organisator