Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtend Meditatie

juli 20, 2018 @ 9:00 am - 10:00 am

Gratis

In het moment kiezen we voor de een of andere vorm van meditatie: open focus, energetisch, klank of de Hof van Moeder Aarde boom-meditatie.

In Open Focus Meditatie richten we onze aandacht op de lege ruimte die door ons lichaam stroomt. Uit wetenschappelijke onderzoek blijkt dat dit de snelste manier is om je hersengolven in een meditatieve alpha-staat te brengen.

Bij Energetisch Meditatie richten we onze aandacht op de energiestroom in ons lichaam. Met de kracht van onze aandacht en intentie kunnen we voelen waar deze stagneert en weer meer in beweging brengen.

Door klank te maken terwijl we mediteren, kunnen we eventuele spanningen in ons lichaam sneller los laten, waardoor de energie sneller weer in beweging komt.

Met de Hof van Moeder Aarde boom-meditatie belichamen we onze missie: thuis komen bij jezelf en creëren in verbinding. Laat je verrassen door deze actieve meditatievorm.

Begeleiding

De ochtendmeditatie wordt begeleid door Arjan Verschuur. Hij is trainer Energetische Meditatie en Soul Voice Practitioner in opleiding. De Hof van Moeder Aarde boom-meditatie is een co-creatie van de leden van de bestuurskring van de coöperatie.

Praktisch

Om 9:00 uur verzamelen we bij de dome in de moestuin. Het kan zijn dat we vervolgens een andere plek op het terrein kiezen om te mediteren. Bijvoorbeeld workshopruimte Amethist of bij de Witte Paardenkastanje op het Kastanjeveld. De eindtijd ligt ergens tussen half 10 en 10 uur.

Gegevens

Datum:
juli 20, 2018
Tijd:
9:00 am - 10:00 am
Kosten:
Gratis

Locatie

De Dome in onze moestuin
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Hof van Moeder Aarde
Telefoon
06-23862942
E-mail
info@hofvanmoederaarde.nl
Bekijk de site van Organisator