Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene klussendag

juli 19, 2018 @ 9:00 am - 5:00 pm

Gratis

Handige handen en groene vingers gevraagd

Er is nogal wat achterstallig (groen)onderhoud op Hof van Moeder Aarde. Onderhoud dat we ecologisch verantwoord willen doen. Door gebruik te maken van duurzame (bouw)materialen. En zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Bovendien willen we beetje-bij-beetje de diversiteit aan bomen, struiken en planten in de singels en op het recreatieterrein vergroten. Zodat het een klein paradijs wordt voor bijen, zangvogels en kleine zoogdieren.

Iedere week op donderdag en elke tweede zaterdag in de maand

We kunnen wel wat extra handen gebruiken om deze groene klussen te klaren. Dus: heb jij handige handen of groene vingers of wil je die krijgen? Dan ben je van harte welkom om ons als vrijwilliger te komen helpen. Dat kan iedere week op donderdag, elke tweede zaterdag van de maand en in overleg op andere dagen.

Balans tussen zijn, doen en genieten

Om de balans tussen zijn en doen te bewaren en van beide te kunnen genieten, werken we op Hof van Moeder Aarde in een vast dagritme. We beginnen om 9.00 uur, werken in blokken van 1,5 uur, pauzeren 2 x een half uur (voor koffie en thee) en 1 x een uur (voor lunch) en ronden het werk om 17.00 uur af. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Kan en wil jij als vrijwilliger meewerken? Meld je dan aan bij Joke: joke@hofvanmoederaarde.nl

Gegevens

Datum:
juli 19, 2018
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

La Cantina
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Joke Houwers
E-mail
joke@hofvanmoederaarde.nl
Bekijk de site van Organisator