Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen – Arjan Verschuur

januari 20 @ 10:00 am - 5:30 pm

€121

Bevrijd je zelf van onbewuste verstrikkingen met leden of delen van je systeem, zodat geld, kracht en liefde weer overvloedig in jouw leven, relatie en/of organisatie kan stromen.

Hardnekkige terugkerende negatieve patronen in ons leven (gezondheid, relaties, werk en inkomen) kunnen veroorzaakt worden door een onbewuste verstrikking met het lot van een voorouder. Zo’n onbewuste verstrikking kan ontstaan wanneer een belangrijke gebeurtenis of lid uit het familiesysteem  van vader of moeder buitengesloten is. Het gaat dan altijd om gebeurtenissen die traumatisch of taboe waren.

De essentie van een opstelling is dat we met liefde zien en horen wat er is. Hierbij kijken en luisteren we in het bijzonder naar dat wat buitengesloten is. Daartoe werken we met representanten van de leden of delen van het systeem van de client. Deze stellen we in de ruimte op. Door het stellen van vragen, verplaatsen van mensen in de ruimte en het laten uitspreken van rituele zinnen wordt gaandeweg duidelijk wat er nodig is om de liefde weer vrij te laten stromen. Dat komt niet alleen ten goede aan de client, maar aan zijn of haar hele familiesysteem.

Tijdens de workshop werken we met vragen van de deelnemers. De deelnemers nemen in elkaars opstelling de rol van representant op zich. Je kunt ook alleen als representant aan de workshop deelnemen. De kosten bedragen dan € 30,25 in plaats van € 121,00 (inclusief 21% BTW).

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
10:00 am - 5:30 pm
Kosten:
€121
Site:
https://www.arjanverschuur.nl/opstellingen-in-de-achterhoek

Locatie

Workshopruimte Amethist
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Arjan Verschuur
Telefoon
0545 - 84 39 20
E-mail
info@arjanverschuur.nl
Bekijk de site van Organisator