Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Las Sirenas de la Loba

augustus 17, 2018 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Zingen boven de beenderen

Aansluitend op de potluck zullen Las Sirenas de la Loba op vrijdag 17 augustus een concert verzorgen.

Sirenas de la Loba bestaat uit: Janina Stopperka, Georgette Nirmala Elders & Joyce Hellendoorn.

‘Wij hebben alle drie een uniek pad afgelegd in ons leven en vinden elkaar in de zielenstem en klanken, in ritme en meerstemmige melodie.
We zijn als een soort onderzoekers van de stem, lijf en muziek gedoken en gingen op reis naar onze diepste ziele roerselen.
Vanuit een gezamenlijke missie om het vrouwelijke principe weer in de wereld te brengen, vrouwen van zichzelf te laten houden, het vrouwelijke te onderzoeken. Vanuit het vrouwelijke in onszelf de verbinding te maken met het mannelijke principe om samen in harmonie het innerlijk kind te omarmen en te vieren. Hierin hebben we elkaar gevonden in onze wederzijdse passie voor klank en wereldmuziek

’Sirenas de la Loba brengen hemel en aarde samen met hun liederen van het leven door de diverse culturen heen. Met hun unieke krachtige stemmen maken ze een wereldreis van o.a. Roma songs, Balkan liederen, Native chants, Mantra, Joiks tot Hillbilly. Zij creëren nieuwe ruimtes met hun stemmen in traditionele songs, improvisaties, eigen liederen en inspriraties uit de natuur. Soms ruw en rauw, dan weer zacht en teder. Soms heel harmonieus dan weer schurend en weerbarstig, in en out of the box dus. Bovenal lekker organisch, wild en vrouwelijk. Een unieke combinatie van schijnbare tegenstellingen.

Na het concert gaan we met de pet rond om een vrijwillige bijdrage voor het concert van Las Sirenas de la Loba in te zamelen.

Gegevens

Datum:
augustus 17, 2018
Tijd:
7:30 pm - 8:30 pm
Site:
https://www.sirenasdelaloba.nl

Locatie

La Cantina
Hof van Moeder Aarde

Organisator

Joyce Hellendoorn
Telefoon
0545 - 84 39 20
E-mail
joyce@voicemedicine.nl
Bekijk de site van Organisator