Familie- of vriendenweekend

Hof van Moeder Aarde biedt diverse mogelijkheden voor een heerlijk familie- of vriendenweekend.

Rust, ruimte en relaxen in groepsaccommodatie Jade

Onze kleurrijke groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen tot 22 personen. Gasten roemen onze groepsaccommodatie om de rustige omgeving, de ruimte in en rondom het huis en de vele speelmogelijkheden op het terrein. Hierdoor is een verblijf op Hof van Moeder Aarde relaxen voor de hele familie. Lees meer.

Een uniek en weldadig weekendje weg in onze yurts

De drie yurts die we verhuren bieden ruimte aan groepen tot 10 personen. Als familie of vrienden-groep zit je in de yurts dicht bij elkaar, maar heb je toch allemaal je eigen privacy. Doordat de yurts geïsoleerd zijn en precies in het midden een houtkachel hebben, zijn ze ook in de winter heerlijk comfortabel. De bijzondere ronde vorm en inrichting met een vleugje Mongolië, geeft het verblijf in de yurts een uniek karakter. In combinatie met onze 6-persoons sauna maak je er een weldadig weekendje weg van. Lees meer.

Divers genieten in verschillende accommodaties

Willen jullie wel eens een Mongoolse yurt uitproberen? Maar verblijven jullie familieleden of vrienden liever in een luxe vakantiehuisje of gepimpte stacaravan? Dan kun je natuurlijk ook jullie eigen unieke combinatie van recreatie-verblijven kiezen. Ook voor grotere groepen (inclusief de groepsaccommodatie tot 40 personen) kan dit een uitkomst bieden.