Groepsaccommodatie Jade

Vier je familie- of vriendenweekend in onze kleurrijke groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Jade is de ideale plek om met familie en/of vrienden samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten. Onze gasten roemen Jade om de ruime woonkamer met open haard, de rust om het huis, de kindvriendelijkheid van het terrein en de natuur in de buurt. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 22 personen.

In combinatie met workshopruimte Amethist en/of yurt De Uil en de aanwezige buitenruimte is groepsaccommodatie Jade ook uitermate geschikt voor het geven van meerdaagse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, natuurbeleving, duurzaamheid, gemeenschapsvorming en teambuilding.

Ruimte om het leven te vieren

De ruime woonkamer heeft een zitgedeelte rondom een open haard: de ideale plek om eens gezellig bij te praten. Daarnaast staat er een gestemde piano en een TV. Het eetgedeelte biedt voldoende plaats aan het hele gezelschap. De groepsaccommodatie heeft aan de achterzijde een omsloten tuin met picknickbanken en een zitkuil met een vuurkorf. Aanvullend op jullie verblijf in onze groepsaccommodatie kunnen jullie ook onze 6-persoons sauna huren.

Kindvriendelijk terrein en rustige omgeving

Zowel op het terrein van Hof van Moeder Aarde als in de nabije omgeving zijn voor jong en oud meer dan genoeg leuke dingen om te doen. Voor de kleintjes is er een speeltuin met diverse speeltoestellen, waaronder een trampoline, en een kleine kinderboerderij. Oudere kinderen vermaken zich in ons openlucht zwembad (in de zomervakantie open), met tafeltennissen of op het Berkenveld waar volleybal gespeeld kan worden. De Needse Berg is op 10 minuten wandelen en er zijn diverse wandel- en fietsroutes en allerlei kleinschalige attracties in de buurt.

Kleurrijke slaapkamers met diverse bedden en duurzame en comfortabele matrassen

Er zijn 7 slaapkamers met in totaal 22 bedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen kleuraccent en verschillende soorten bedden met zeer duurzame, hygiënische en comfortabele 20 cm dikke HR 45 koudschuim matrassen met een bio-katoenen tijk en een extra anti-allergene Tencel-beschermhoes.

Op de begane grond vind je de rode kamer met 2 brede en extra lange 1-persoonsbedden (90 x 220 cm) en de oranje kamer met een 2-persoonsbed (met 2 losse matrassen van 80 x 200 cm).

De andere vijf slaapkamers vind je op de verdieping. De gele kamer heeft 1 stapelbed en 2 1-persoonsbedden met matrassen van 90 x 200 cm. De groene kamer heeft 1 stapelbed en 2 1-persoonsbedden met drie matrassen van 90 x 200 cm en een matras van 90 x 190 cm. De licht blauwe kamer heeft een gewoon stapelbed (met 2 matrassen van 90 x 200 cm) en een 4-persoons stapelbed (met 4 matrassen van 80 x 200 cm). De donker blauwe kamer heeft een stapelbed met 2 matrassen van 90 x 190 cm en de paarse kamer 2 1-persoonsbedden met een matras van 90 x 190 cm.

Wil je met een grotere groep komen? Dan is het altijd mogelijk om het aantal slaapplaatsen uit te breiden door één van onze andere accommodaties erbij te huren.

Kook zelf of laat voor je koken

Huur van groepsaccommodatie Jade is op basis van zelf koken. De ruime keuken is daartoe van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, koelkast, vrieskast, 5 pits-gasfornuis met oven, koffiezetapparaat en waterkokers. In onze hofwinkel vindt je alle ingrediënten voor een biologische maaltijd, waaronder met liefde door ons zelf afgebakken brood van Zonnemaire. Desgewenst kan er via ons een biologische kok of cateraar geregeld worden. Voor liefhebbers is er ook een BBQ aanwezig

Eenvoudig sanitair

Op de begane grond zijn een damestoilet, een herentoilet en een integraal toegankelijk toilet met douche aanwezig. Op de verdieping zijn 2 eenvoudige sanitair-ruimtes met elk 1 douche, 1 toilet en 3 wasbakken.

wc's jade

Huurprijzen Groepsaccommodatie Jade

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2023.
De prijs voor huur van groepsaccommodatie Jade is uit 5 bestanddelen opgebouwd, namelijk:

  1. de kale huurprijs. Deze bedraagt buiten de feestdagen:
   1. € 850 voor een kort weekend (van vrijdag 16:00 uur tot zondag 18:00 uur),
   2. € 950 voor een lang weekend (van vrijdag 16:00 uur tot maandag 10:00 uur),
   3. € 600 voor een midweek (van maandag 16:00 uur tot vrijdag 10:00 uur) en
   4. € 200 per nacht (met een minimum van 2 nachten) in de periode van maandag t/m vrijdag (van 16:00 uur ‘s middags tot 10:00 uur ‘s morgens);
  2. € 62,50 per nacht voorschot voor gebruik van gas en elektriciteit, die achteraf met de feitelijke kosten voor het energieverbruik en de borg verrekend wordt. Dit is – bij het actuele prijspeil – voldoende voor een gemiddeld energieverbruik;
  3. € 125 schoonmaakkosten;
  4. € 250 borg die achteraf verrekend wordt met eventuele schade, breuk of vermissing aan het gebouw of de inventaris en de energiekosten en;
  5. € 1,25 per persoon per nacht aan toeristenbelasting.

Tijdens de feestdagen (Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud en Nieuw) geldt een afwijkende prijs.

Beschikbaarheid checken

Klik in het scherm van de boekingsmodule hieronder op de tekst “klik hier voor meer informatie” om de beschikbaarheid van Groepsaccommodatie Jade te checken.

Neem hier een optie voor verblijf in Groepsaccommodatie Jade

Let op! Je boeking wordt pas defnitief gemaakt, nadat er contact is geweest.

Wil je meer informatie of een bezichting plannen?

Neem dan via het contactformulier hiernaast contact op met Carianne Keus.

6 + 10 =