Arjan Verschuur

Familie-opstellingen, lichaamsgerichte coaching, coaching van mannen, gezondheidscoaching op basis van de GNM.

Rond de eeuwwisseling zette ik mijn eerste stappen op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde de healingopleiding aan het CICO in Utrecht, danste de 5Ritmes van Gabriëlle Roth, verdiepte me in de chinese leer van de vijf bewegingen en maakte kennis met sjamanistische rituelen.

Nadat in december 2007 mijn eerste vrouw overleed kwam mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. En in 2011 besloot ik om daar werk van te gaan maken. Ik volgde workshops, trainingen en opleidingen om les te kunnen geven in Energetische Meditatie (2011-2012), Bach Bloesem Remedies toe te passen (2011-2013), familie-opstellingen te begeleiden (2013-2015) en de Soul Voice® methode in de praktijk te brengen (2016-2018). Daarnaast experimenteer ik sinds 2018 met focussen als vorm van lichaamsgerichte therapie en ingang voor trauma-healing.

In 2015 starte ik met de organisatie van het Wildeman Festival, dat in de periode 2016 – 2019 vier maal plaats vond. Vanuit het Wildeman Festival is Mannenhart ontstaan: een community van mannen die met elkaar samen werken om jongens en mannen in elke levensfase steun te bieden om in vrijheid te ontwikkelen wie zij in wezen zijn. Via Mannenhart ben ik nog steeds betrokken bij Kamp Wildeman en het Free Man Festival en geef ik de trainingen Veilig Vader Zijn en Het Pad van de Wildeman.

Via een bevriende vlaamse arts maakte ik in de zomer van 2022 kennis met German New Medicine (GNM) en in het voorjaar van 2023 volg ik bij hem een opleiding om deze in de praktijk toe te passen.

Individuele sessies

Lichaamsgerichte coaching – Arjan Verschuur

Ik ben een zeer ervaren reiziger op wat ik ‘De avontuurlijke reis naar binnen’ noem en sta voor je klaar om jou op jouw eigen innerlijke reis te begeleiden. 

Wat je tijdens een coaching-sessie kunt verwachten? Om te beginnen dat ik de tijd neem om me zowel uiterlijk als innerlijk op jou en je ontwikkelingsvraag af te stemmen. Daarnaast dat ik een veilige bedding creëer waarin jij zelf op een veilige en effectieve manier in je persoonlijke en/of het collectieve onbewuste kunt afdalen om je bewust te worden van eventuele onderdrukte emoties en beperkende overtuigingen die daaraan gekoppeld zijn. En om deze innerlijk te transformeren.

Lees meer.

Gezondheidscoaching op basis van de GNM – Arjan Verschuur

De vijf biologische wetten uit de German New Medicine (GNM) geven een revolutionair nieuwe kijk op ziekte en gezondheid. Wat in de gangbare geneeskunde ‘ziektes’ worden genoemd, zijn volgens de GNM (voorspelbare) symptomen van zinvolle biologische speciaalprogramma’s die door (her-triggering van) biologische conflictschokken gestart worden. Is het biologische conflict eenmaal opgelost, dan herstelt het lichaam zich vanzelf.

Lees meer.

Workshops

Familie-opstellingen – Arjan Verschuur

Eén à twee keer per maand geef ik een workshop met familieopstellingen op Hof van Moeder Aarde. Tijdens zo’ workshop werken we met de vragen die deelnemers inbrengen. Je kunt ook enkel als representant aan zo’ workshop deelnemen. Actuele data vind je bij de pagina “Activiteiten”.

Klik hier om meer te lezen.

Veilig vader zijn – Arjan Verschuur & Fatih Toprak

Een weekend-workshop voor vaders van  jonge kinderen.  Alles wat we in deze workshop doen, is er op gericht om je eigen basis te verstevigen. Jouw eigen basis is – naast de eigen basis van de moeder van je kind(eren) – namelijk de basis voor de basis-veiligheid van jullie kind(eren).

Klik hier om meer te lezen.

Het Pad van de Wildeman – Arjan Verschuur & Johan Meijen

Een intensieve 4-daagse training voor mannen vanaf 21 jaar, waarin je op een relatief eenvoudige, veilige en effectieve diep in je onbewuste leert afdalen.

Klik hier om meer te lezen.

Opleidingen

Familie-opstellingen & systemisch werk – Arjan Verschuur

In deze degelijke 1,5-jarige opleiding leer je alles wat nodig is om het ambacht van het begeleiden van familie-opstellingen uit te kunnen oefenen: de nodige theoretische kennis, praktische vaardigheden en houding ten opzichte van je cliënten en hun familiesysteem. Binnen het kader van de opleiding ontvang en geef jezelf ook veel opstellingen, zowel onder begeleiding of supervisie van de mij als in een oefengroep met je collega-studenten.

Klik hier om meer te lezen.

Neem via onderstaand formulier contact op met Arjan om een afspraak te maken.

12 + 15 =