Zweethut

Voor al onze relaties

Op het Veld van Verandering staat een zweethut. Deze zweethut wordt gevormd door een frame van wilgentakken. Voorafgaand aan een zweethut-ceremonie wordt dit frame afgedekt met met wollen dekens, zodat het aardedonker in de hut is. De ruimte in de hut wordt verwarmd met stenen, die in een ceremonieel vuur verhit worden. Eénmaal in de hut worden deze stenen met water overgoten, zodat niet alleen de warmte maar ook de stoom zijn helende werk kan doen.

Deze zweethut gebruiken we in de eerste plaats om zelf met enige regelmaat zweethutceremonies te verzorgen. Mits dat goed voor ons voelt, kunnen daarnaast ook groepen van buitenaf deze zweethut en/of het Veld van Verandering gebruiken voor hun eigen ceremonies.

Het Veld van Verandering ligt tussen het zwembad en het Kastanjeveld. Met name tijdens de zomervakantie kan het in het zwembad erg druk zijn met spelende kinderen. In de maanden juli en augustus zijn we daarom terughoudend met het verhuren van het Veld van Verandering voor zweethut-ceremonies.

Prijzen

Voor gebruik van het Veld van Verandering, de zweethut, onze dekens, basalt-stenen en ongeveer een kuub hout vragen we een vergoeding van € 200.

Meer informatie

Wil je meer informatie of het Veld van Verandering reserveren voor en zweethutceremonie? Naam dan via onderstaand formulier contact op met Arjan Verschuur.

15 + 14 =