Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepen in jouw krachtdier

oktober 21, 2022 @ 5:00 pm - oktober 23, 2022 @ 5:00 pm

€395,

Elk dier of insect heeft zijn specifieke kwaliteiten, iets waar het dier goed in is. Zo kan een muis heel goed details zien en onthouden en een adelaar ziet juist van hoog in de lucht heel scherp wat er beneden is en heeft daarom een overvieuw. Deze kenmerken gebruiken de dieren voor hun leven, maar wij als mens kunnen dit gebruiken in allerlei situaties. Wanneer je bezig bent en ingewikkeld proces uit te voeren met bv veel verschillende mensen kan het handig zijn om er even boven te gaan staan om het grote geheel te zien. Je kunt dan de kracht/energie van adelaar vragen om je hierbij te helpen. Verderop in het zelfde proces als het zover gevorderd is dat je bezig bent met de details kun je de energie van muis vragen om je te helpen alle details goed uit te werken en de puntjes op de i te zetten.

 

Je hebt dieren die je hele leven bij je zijn en je hebt dieren die een periode in je leven bij je zijn om je specifiek te helpen met 1 bepaald thema wat dan actueel is in je leven. Het kan je helpen in jezelf steeds beter leren kennen om te weten waar je kwaliteiten zitten en welk dier jou ondersteunt. Het verdiepen in dit dier geeft je nieuwe inzichten in hoe jij functioneert en welke voorwaarden jij voor jezelf moet scheppen om succesvol te zijn. Het kan zijn succesvol in je dagelijks leven met werk, maar ook succesvol in wie jij bent als persoon en hoe jij bv met emoties omgaat of met onverwachte situaties.

 

Naast dieren zijn er nog andere helpers op energetisch niveau. Met enkele gaan we kennismaken. Je kunt dan denken aan engelen, voorouders, natuurwezens, bomen, windrichtingen, 4 elementen, enz.

In dit weekend ga je onderzoeken welke helpers bij jou horen en hoe ze jou kunnen ondersteunen.

Dit weekend wordt gegeven door Joke Houwers met als assistent Wilma Gerritse. Zij coördineert ook de maaltijden. Deze zijn biologisch en vegetarisch. Als je wilt zien wat ik nog meer doe kijk op www.vreugdevolzijn.nl.

De kosten zijn €395,-. Dit is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee/koffie en alle lessen. Voor vragen of meer informatie en aanmelden, mail naar joke@hofvanmoederaarde.nl

 

Gegevens

Begin:
oktober 21, 2022 @ 5:00 pm
Einde:
oktober 23, 2022 @ 5:00 pm
Kosten:
€395,

Locatie

Groepsaccommodatie Jade

Organisator

Joke Houwers
E-mail
joke@hofvanmoederaarde.nl
Bekijk de site van Organisator