Stacaravans

Op het Berkenveld staan twee stacaravans die we voor kortere of langere tijd aan gasten verhuren. We zijn bezig met het pimpen van deze stacaravans tot The Pink Lady (interieur is al klaar, aan exterieur wordt nog gewerkt) en The Green Man (zowel aan interieur als exterieur wordt nog gewerkt).

The Pink Lady (4-persoons)

The Pink Lady biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 (of 3) jonge kinderen. Vanuit de woonkamer zie je ’s morgens de zon opkomen en kijk je uit over het Berkenveld. In de woonkamer vind je zowel een grote bank/zithoek als een eethoek voor vier personen.

In de kleurrijke keuken van The Pink Lady vind je een 4-pits gasstel, gas-oven, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers: een ouder-slaapkamer met een 2-persoons bed (140 x 200 cm) en een kinder-slaapkamer met twee 1-persoons bedden (70 x 190 cm). Met behulp van een extra plank en matras kan hier ook een 3-persoons kinderbed van gemaakt worden. Daarnaast kan de zithoek in de woonkamer ook nog tot bed opgebouwd worden.

Het sanitair bestaat uit een eenvoudig toilet en douche.

The Pink Lady staat naast onze 6-persoons barrel-sauna en vlak bij de speeltuin. Daardoor is het goed mogelijk om vanuit de stacaravan een oogje en/of oortje op spelende kinderen in de speeltuin te houden en vanuit de sauna een oortje op slapende kinderen in de stacaravan.

Huurprijzen The Pink Lady
  • 1 nacht: € 75
  • 2 nachten: € 150
  • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): € 200
  • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): € 250
  • week: € 375

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,25 p.p.p.n., € 25 schoonmaakkosten en € 75 borg.

Check hieronder de beschikbaarheid en boek nu je verblijf in The Pink Lady. Kies onder “aankomstdatum” een datum in de periode april t/m november en onder “verblijfsduur” één van de omschrijvingen waar The Pink Lady in voorkomt om de beschikbaarheid te zien.

The Green Man (2 persoons)

The Green Man biedt plaats aan 2 volwassenen (of 1 volwassene en een jong kind). Deze stacaravan staat ’s morgens in de schaduw en ’s middags in de zon. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het Berkenveld en de brink met onze yurts. In de woonkamer vind je twee zithoeken.

In de eenvoudige keuken van The Green Man vind je een 4-pits gaststel, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Deze stacaravan heeft 1 slaapkamer met een 2-persoons bed (140 x 200 cm).

Het sanitair in deze stacaravan bestaat uit een eenvoudig toilet. De douche in deze stacaravan kan dit jaar (2020) nog niet gebruikt worden.

Huurprijzen The Green Man

Omdat de douche in deze stacaravan nog niet gebruikt kan worden, verhuren we The Green Man in 2020 tegen een gereduceerd tarief (tussen haakjes de tarieven in 2021).

  • 1 nacht: € 40 (€ 60)
  • 2 nachten: € 80 (€ 120)
  • weekend (van vrijdag 15:00 uur tot maandag 11:00 uur): € 120 (€ 160)
  • midweek (van maandag 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur): € 160 (€ 200)
  • week: € 200 (€ 300)

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,25 p.p.p.n., € 25 schoonmaakkosten en € 75 borg.

Check hieronder de beschikbaarheid en boek nu je verblijf in The Green Man. Kies onder “aankomstdatum” een datum in de periode april t/m november en onder “verblijfsduur” één van de omschrijvingen waar The Green Man in voorkomt om de beschikbaarheid te zien.

Wil je The Pink Lady of The Green Man voor langere tijd huren? Neem dan s.v.p. contact op met joyce@hofvanmoederaarde.nl voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.