Groepskamperen

In het voorseizoen (de maanden april t/m juni) en het naseizoen (de maanden september en oktober) is het mogelijk om met een groep op het Thujaveld te kamperen. Dit veld heeft 16 kampeerplekken en biedt daarmee ruimte aan groepen tot ruim 60 personen. Daarmee is dit veld ideaal voor kleinschalige festivals of gatherings, familie- en vriendenweekenden en schoolkampen. Zo organiseert coöperatie Wildeman al enkele jaren een vader en zoon weekend op dit veld en ontvangen we jaarlijks de 6e klas van een vrije school uit Zutphen.

Thujaveld

Het Thujaveld ligt – vanaf de ingang gezien – rechts op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Het min of meer vierkante veld ligt tussen het Eikenveld, de speeltuin en parkeerplaats 2. In de noordwest-hoek van dit veld staat de grote conifeer, waar dit veld naar is vernoemd. Midden op het veld is een kampvuurplek, waar je met z’n allen rond het vuur kunt zitten. Groepen die op het Thujaveld kamperen kunnen in overleg (exclusief) gebruik maken van Toiletgebouw 2 en/of de zweethut op het Veld van Verandering.

Plattegrond

Prijzen

Voor groepskamperen gelden in beginsel dezelfde prijzen als voor normaal verblijf op de camping.

Wil je als groep exclusief gebruik maken van het Thujaveld? Dan rekenen we een minimumbedrag voor huur van alle kampeerplekken op dit veld. Dit minimumbedrag is afhankelijk van de periode waarin je het Thujaveld wilt huren, minimaal € 50 en maximaal € 150 per nacht.

Voor meer informatie

Neem je per email contact op met Arjan Verschuur via arjan@hofvanmoederaarde.nl.