Cursuscentrum

Geniet van diverse mogelijkheden om thuis te komen bij jezelf en te creëren in verbinding

Hof van Moeder Aarde biedt ruimte om thuis te komen bij jezelf en te creëren in verbinding. Voor ons gevoel gaat dat ook in die volgorde: eerst thuis komen bij jezelf en daarna je met anderen en het grote geheel verbinden om er samen iets moois van te maken.

Thuis komen bij jezelf

Om thuis te komen bij jezelf bieden we – naast recreatief verblijf op de camping of in een van onze duurzame vakantiehuisjes – een grote diversiteit aan 1-op-1 sessies en workshops, cursussen en trainingen aan.

Coaching, massage, healing, reading en therapie

Een aantal van de vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde heeft een eigen praktijk als coach, holistic pulser, healer, reader en/of (stem)therapeut. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden we je graag in jouw proces van thuiskomen bij jezelf. Naast onze eigen woonruimte gebruiken we o.a. onze gezamenlijke praktijkruimte Rode Jaspis om 1-op-1 sessies in te geven. Klik hier om meer te lezen.

Workshops, cursussen en trainingen

Naast 1-op-1 sessies bieden een aantal bewoners van Hof van Moeder Aarde – vooral buiten het hoofdseizoen – ook diverse workshops, cursussen en trainingen aan. Deze zijn gericht op:

  • persoonlijke ontwikkeling,
  • natuurbeleving,
  • creativiteit,
  • duurzaamheid,
  • gemeenschapsvorming en/of
  • teambuilding.

Klik hier voor een overzicht van alle workshops, cursussen en trainingen die op  Hof van Moeder Aarde gegeven worden.

Begin je (vakantie)dag met meditatie of yoga

De dag beginnen met de een of andere vorm van meditatie of yoga? Voor ons is dat een goede gewoonte. In de zomervakantie bieden we ook onze gasten hier een paar keer per week de mogelijkheid toe.

Als het weer het toelaat, mediteren we in de dome in de moestuin. Voor de yoga maken we meestal gebruik van workshopruimte Amethist.

 

 

Vind jij het leuk om jouw vorm van meditatie, yoga of een andere bewegingsvorm met andere gasten te delen? Dan bieden we daar tijdens de zomervakantie graag ruimte voor in het dagprogramma. De rest van het jaar kun je als meditatie- of yogadocent desgewenst onze workshopruimte huren.

Creëren in verbinding: samen maken we er wat moois van

Iedere donderdag hebben we een (groene) klussendag op Hof van Moeder Aarde. Deze dagen gebruiken we om – samen met vrijwilligers – de gebouwen en het terrein op te ruimen, schoon en nog mooier te maken.

Tijdens de zomervakantie nodig we onze campinggasten van harte uit om mee te helpen bij deze creatieve klussen. Zo hebben we in de zomer van 2017 samen met een aantal gasten:

  • het midden van de moestuin klaar gemaakt voor het plaatsen van de dome,
  • met gekleurde tegels een mozaïek gemaakt bij de afwasstraat,
  • met afvalhout en bamboestokken een mooie afrastering tussen de achtertuin van groepsaccommodatie Jade en de parkeerplaats gemaakt,
  • een begin gemaakt met een zitkuil met kampvuurplaats en mozaiekbank in de achtertuin van groepsaccommodatie Jade.