Joyce Hellendoorn

Ik ben Joyce Hellendoorn. Ik ben nu 8 jaar getrouwd en 11 jaar samen met Arjan Verschuur en woon met hem en 2 kinderen op Hof van Moeder Aarde. Ik ben Liefmoeder van zijn 4 prachtige kinderen Marre, Luna, Misha en Norah.

Ik ben altijd eigen baas geweest. Voor mij voelde dat als het pad waarop ik mij het meest zou kunnen ontplooien. Het was soms een behoorlijke zoektocht en worsteling, maar bovenal een geweldig avontuur waarin ik vele schatten op mijn pad heb mogen vinden. Al doende heb ik ontdekt wat mijn meest wezenlijke kwaliteiten zijn, die ik graag met de wereld wil delen.

Na jarenlang als wandschilder/decorateur te hebben gewerkt ontstonden in 2002 onder de naam Livin’Art mijn eerste workshops en maancirkels voor vrouwen. In 2004 ontwikkelde ik in samenwerking de succesvolle workshop Strip Je Vrij, in 2008 is het gelijknamige boek uitgekomen. Ook verscheen in 2011 mijn boek ‘De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus’ met bijbehorende CD met visualisaties en mijn Godinnen-songs. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen met het volgen van de maancyclus, mijn eigen cyclus en mijn passie voor de Godin. Over de herwaardering van het vrouwelijke: zachtheid, compassie, ontvankelijkheid en mee kunnen gaan met de cyclische stroom. Vanuit dit gevoel is in 2007 ook het Lorelei Vrouwenfestival ontstaan wat ik heb geinitieerd en na 5 jaar heb overgedragen.

Ik ben opgeleid als theater kostuum vormgeeftser en vervolgens als Healer en Reader bij het Cico in Utrecht. 10 jaar geleden kwam Soul Voice® op mijn pad en ben ik door Karina Schelde opgeleid als Soul Voice® practitioner en teacher.

Mijn werkzaamheden bestaan nu uit het geven van de Soul Voice® 2 en 5 daagse en mijn praktijk waarin ik 1 op 1 met mensen werk. Tevens geef ik samen met Arjan de prachtige Joyfulness jaartraining.

Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor gezonde voeding en daarmee met name de medicinale kracht van planten. En ben ik zodoende in de medicinale essentiele olien van DoTerra gerold. Een prachtig bedrijf met een diepgaande revolutionaire wereldvisie en aanpak.

En bovenop dit alles zing ik in de ontzettend leuke zanggroep Sirena’s de la Loba en geef ik ook hele leuke workshops samen met deze twee ontzettend leuke vrouwen Georgette en Janina.