Arjan Verschuur

“Ik geniet er van om dromen te verwezenlijken”

Hallo. Mijn naam is Arjan Verschuur. Ik ben een van de vaste bewoners van Hof van Moeder Aarde. Samen met Joyce Hellendoorn en onze nog thuiswonende dochter Norah Bouwhuis wonen we in het voorhuis van de Achterhoekse Hoeve.

Waar ik van geniet

Ik geniet er van om dromen te verwezenlijken. En Hof van Moeder Aarde is voor mij een plek waar heel veel dromen uitkomen. De droom om samen met Joyce een nieuwe woonplek te creëren, die nog mooier is dan onze vorige woonplek. De droom om samen met onze goede vrienden Harm en Marieke een erf te delen.  De droom van mijn kinderen om een zwembad in de achtertuin te hebben. De droom om onze hond Tara los te kunnen laten lopen als we met haar gaan wandelen.

Maar ook de droom om een eigen plek te hebben waar we workshops en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kunnen geven. De droom om in een organisatie te werken waar we besluiten nemen op basis van het sociocratische consent-beginsel. De droom om samen met anderen een spirituele organisatie vorm te geven, waarin er ruimte is voor ieders unieke talent.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Op Hof van Moeder Aarde ben ik in een droom beland die mooier is dan ik me ooit heb kunnen voorstellen. Een droom waarin mijn buren mijn vrienden zijn, die ik dagelijks met een stevige knuffel begroet. Daar geniet ik van!

Mijn werkzaamheden op Hof van Moeder Aarde

  • penningmeester van Stichting Hof van Moeder Aarde,
  • secretaris van Coöperatie Hof van Moeder Aarde B.A.,
  • 1 a 2 dagen per week hofheer en ca. eens per maand in het weekend,
  • beheerder van groepsaccommodatie Jade, workshopruimte Amethist en Veld van Verandering, samen met Joyce,
  • beheerder van het zwembad, samen met Joke,
  • beheerder van praktijkruimte Rode Jaspis, samen met Marcel,
  • beheerder van de sanitairgebouwen,
  • coördinator BHV en legionella-preventie,
  • lid van de hoeve verbouwingskring, samen met Yarko en Harm,
  • webmaster.

Naast mijn werk binnen Hof van Moeder Aarde ben ik werkzaam als:

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden maak ik – zoveel mogelijk – dankbaar gebruik van de cursus- en praktijkruimte op Hof van Moeder Aarde.

Wil je meer weten over mijn aanbod op het gebied van persoonlijk en/of organisatie-ontwikkeling of een afspraak met me maken? Kijk dan op een van mijn websites voor meer informatie of stuur een e-mail naar arjan@hofvanmoederaarde.nl.

www.arjanverschuur.nl

www.joyfulness.nu

www.mannenhart.nu