Bevestiging aanvraag kampeer-lidmaatschap

Dank je wel voor je aanvraag van het kampeer-lidmaatschap

Na ontvangst van je aanvraag checken wij eerst of er binnen de bestuurskring consent is voor (ofwel geen overwegende bezwaar tegen) aanvaarding van je verzoek.

Binnen twee weken ontvang je van ons een email met ofwel een acceptatie ofwel een afwijzing van je verzoek. Hierbij behouden we ons het recht voor om je aanvraag ongemotiveerd af te wijzen.

Vervolgstappen bij acceptatie van je verzoek

Bij acceptatie van je verzoek ontvang je per email een link naar het besloten deel van onze website waar je vervolgens in onze webshop je contributie dient te betalen. Hiermee voltooi je dan de aanmeldingsprocedure.

Na betaling van je contributie wordt je meteen doorgeleid naar het ledendeel van onze website, waar je een plek op ons kampeerterrein kunt reserveren.  Daarnaast ontvang je automatisch een email met een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je in de toekomst direct op het ledendeel van onze website kunt inloggen. Wanneer je na 21 maart inlogt krijg je bovendien toegang tot de besloten online gemeenschap waar we op dit moment nog aan werken.

Wanneer je verzoek wordt afgewezen

Wanneer je aanvraag wordt afgewezen, dan is dat omdat één of meer leden van de bestuurskring op basis van ervaringen die hij en/of zij in het verleden met je heeft opgedaan, ofwel jou om persoonlijke redenen niet als vaste gast op Hof van Moeder Aarde wil ontvangen ofwel gerede twijfels heeft of jouw doen en laten bij de leidende principes van onze gemeenschap past.

Er is geen mogelijkheid om tegen deze beslissing van de bestuurskring in beroep te gaan.