Aanvraagformulier kampeer-lidmaatschap

Wordt nu kampeer-lid van onze gemeenschap

Om als toeristische kampeerder op Hof van Moeder Aarde te kunnen verblijven, dien je eerst “bijzonder lid in de categorie toeristisch kampeerder” ofwel “kampeer-lid” van onze coöperatie te worden.

Via het onderstaande formulier kun je voor jezelf en de leden van jouw huishouden het kampeer-lidmaatschap aan te vragen.

Om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben we de volgende informatie van je nodig:

  • je voor- en achternaam,
  • je email adres,
  • je woonplaats,
  • een omschrijving van de samenstelling van je huishouden (aantal volwassenen en kinderen en ieders leeftijd),
  • een korte motivatie waarom jij/jullie kampeer-lid van onze coöperatie wilt/willen worden,
  • een antwoord op de vraag of je al eerder op Hof van Moeder Aarde gekampeerd hebt en
  • een antwoord op de vraag of je door een ander lid van onze gemeenschap bent uitgenodigd om kampeer-lid te worden en zo ja, door wie dan.

Wil je – voordat je het kampeer-lidmaatschap aanvraagt – eerst zeker weten dat er nog plek op het kampeerterrein is?

Neem dan via het formulier hiernaast contact met me op om de beschikbaarheid van een kampeerplek te checken.

Jenny Bergsma

Check via dit formulier de beschikbaarheid van kampeerplekken

12 + 9 =

Aanmeldingsprocedure

Door het aanvragen van het bijzondere lidmaatschap verklaar je in te stemmen met

Na ontvangst van je aanvraag checken wij eerst of er binnen de bestuurskring consent is voor (ofwel geen overwegende bezwaar tegen) aanvaarding van je verzoek. 

Binnen een week ontvang je van ons een email met ofwel een acceptatie ofwel een afwijzing van je verzoek. Hierbij behouden we ons het recht voor om je aanvraag ongemotiveerd af te wijzen.

Aanvraagformulier Kampeerlid

Vul het onderstaande formulier in om je kamperlidmaatschap aan te vragen.

Voordat je het formulier kunt verzenden dien je eerst het goede antwoord te geven op het eenvoudige sommetje dat links van de knop met “verzenden” staat. Hiermee voorkomen we dat robots het formulier kunnen invullen en versturen.

Klik vervolgens op de rode knop met de tekst “Verzenden” om het ingevulde formulier te versturen.

Heb je eerder op Hof van Moeder Aarde gekampeerd?

Ben je een introducé van één van de vaste bewoners, jaarplaatshouders of seizoensplaatshouders of een ander kampeer-lid?

1 + 2 =

Vervolgstappen bij acceptatie van je verzoek

Bij acceptatie van je verzoek ontvang je per email een link naar het besloten deel van onze website waar je vervolgens in onze webshop je contributie dient te betalen. Hiermee voltooi je dan de aanmeldingsprocedure.

De hoogte van de contributie die je als kampeer-lid betaald, bedraagt € 15 per volwassene per jaar (exclusief eventuele meerderjarige thuiswonende kinderen). Na betaling van je contributie wordt je meteen doorgeleid naar het ledendeel van onze website, waar je een plek op ons kampeerterrein kunt reserveren.  Daarnaast ontvang je automatisch een email met een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je in de toekomst direct op het ledendeel van onze website kunt inloggen. 

Wanneer je verzoek wordt afgewezen

Wanneer je aanvraag wordt afgewezen, dan is dat omdat één of meer leden van de bestuurskring op basis van ervaringen die hij en/of zij in het verleden met je heeft opgedaan, ofwel jou om persoonlijke redenen niet als vaste gast op Hof van Moeder Aarde wil ontvangen ofwel gerede twijfels heeft of jouw doen en laten bij de leidende principes van onze gemeenschap past.

Er is geen mogelijkheid om tegen deze beslissing van de bestuurskring in beroep te gaan.