Joyce Hellendoorn

Lichaamsgerichte coaching, sjamanistisch stemwerk & sound healing, energiewerk/healing & reading, tafel-opstellingen met tarot of krachtdieren, aroma therapie, coaching van vrouwen

Ik heb in mijn jarenlange praktijkervaring veel met vrouwen gewerkt, wat overigens niet zegt dat ik niet met mannen werk 🙂

Zo ontwikkelde en gaf ik jarenlang de workshop Strip Je Vrij, waarin sensualiteit het hoofdthema was, initieerde en organiseerde ik het Lorelei Vrouwenfestival wat ik na 5 jaar doorgaf en wat na 17 jaar nog steeds bestaat en nog steeds groeit. Ik schreef twee boeken over dit thema en ben momenteel mijn derde boek De Roep van de Wilde Vrouw aan het schrijven. Ook rond dit thema heb ik ook talloze workshops en trainingen gegeven.

In de Soul Voice® methode vond ik de tools om mensen in diepgaande processen te kunnen begeleiden. Ik werkte 15 jaar als practitioner onder deze naam en tevens 12 jaar als teacher. Vanaf 2022 ben ik mijn activiteiten voort gaan zetten onder de naam Voice Medicine.

Momenteel ben ik de opleiding af aan het ronden voor het begeleiden van familie opstellingen bij mijn lief Arjan Verschuur en zijn we ons samen aan het verdiepen in de GNM (German New Medicine) wat ook zeker invloed zal gaan hebben op mijn praktijk.

De kosten voor een sessie bedragen € 120 voor een losse sessie van 1,5 uur (inclusief 21% BTW).

Individuele sessies

Stem sessie – Joyce Hellendoorn

Een stemsessie kan behulpzaam zijn bij het klank geven aan dat wat je bewust dan wel onbewust hebt opgeslagen in jouw lichaam. Onze stem is een krachtig medicijn waarmee we deze innerlijke blokkades kunnen onderzoeken en doorbreken.

Soundhealing – Joyce Hellendoorn

Bij een soundhealing maak je niet zelf de klanken maar ontvang je klanken. Ik bezing als het ware dat wat vast zit in jouw lichaam en/of energiesysteem.

Het is ook mogelijk een kort klankbad te ontvangen zonder coaching. Dit laatste is minder diepgaand maar wel heerlijk ontspannend.

Energiewerk, (zelf)Healing en Reading – Joyce Hellendoorn

Bij een reading ‘lees’ ik wat jouw wezen laat zien als het gaat over bepaalde levensvragen en keuzes waar je voor staat. Daaraan gekoppeld laat ik mensen vaak in geleide meditatie naar binnen gaan, voor zover dat kan, om zelf te zien/voelen en te doen wat nodig is. Op deze manier kan een energetische verschuiving ontstaan die helpt in het dagelijks leven te gaan waarnemen in plaats van in een verwarrende brei te blijven.

Sjamanistische tafelopstelling met krachtdieren of tarot – Joyce Hellendoorn

Een tafelopstelling is handig bij thema’s die transpersoonlijk zijn. Bij een sjamanistische tafelopstelling worden desbetreffende familieleden gerepresenteerd door dieren en werken we tevens met de vier windrichtingen.

Play-shops

Joiken – Joyce Hellendoorn

Dit is een manier van zingen die voelt als een gebed, een ode aan alles wat leeft in de wetenschap dat alles wat bezield is, stenen, planten, dieren en mensen. Een helende manier van klank maken ook omdat je uiting geeft aan precies dat wat je voelt. Een Joik bevat slechts een beperkte of helemaal geen tekst. Joiken is een manier van zingen met een grote mate van vrijheid waarbij improvisatie belangrijk is. 

Lees er hier meer over

Boventoon zingen – Joyce Hellendoorn

Boventonen zingen is echt magisch. Het is spelen met je stem en tegelijkertijd een diepe meditatie. Het is voor iedereen te leren die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van zijn of haar stem. Door middel van bepaalde stem technieken leer je om bovenop de basistoon die je zingt tegelijkertijd meerdere fluitachtige tonen te produceren, dit zijn de boventonen. We maken op deze dag een begin, en daarna is het oefenen oefenen oefenen, of misschien beter gezegd spelen spelen spelen met deze bijzondere klanken.

Neem via onderstaand formulier contact op met Joyce om een afspraak te maken

15 + 4 =