Hofwinkel

Onze Hofwinkel, gesitueerd op de oude deel van de hoeve, is een winkel vol met mooie, lekkere, eerlijke en gezonde biologische producten. Van pindakaas tot havermout en van linzen tot afwasmiddel. Nu nog klein, maar het zal in de loop van het jaar uitgebreid gaan worden met eigen groenten en fruit, biologische streekproducten, brood en nog veel meer...

Bij de keuze van ons assortiment is voor ons belangrijk dat: - Het uiteraard van biologische (en nog liever biologisch-dynamische) kwaliteit is. - Het voor zover mogelijk een maatschappelijke/sociale meerwaarde heeft. - Het voor zover mogelijk zo min mogelijk kilometers heeft afgelegd, voordat het in de winkel komt. - De verpakking zo min mogelijk belastend is voor het milieu, op termijn, waar mogelijk, zelfs verpakkingsvrij. - Het grootste deel van het assortiment suikervrij is en een klein hoekje met suiker-gezoet, waar het niet anders kan of niet wenselijk is. - We rekening houden met mensen die bepaalde ingredienten niet kunnen verdragen.

In de winter is de winkel open op verzoek, in de zomer een deel van de dag. De tijd zal ons leren wat handig werkt, dus laat het weten als je ideeen of wensen hebt. Als je bij ons te gast bent, kom gerust binnen. De openingstijden zullen door het jaar heen verschillend zijn, maar wel altijd worden vermeld; op de website en op het terrein van Hof van Moeder Aarde zelf.

Contactpersoon van de Hofwinkel is marieke@hofvanmoederaarde.nl