Cantina

In onze Cantina kun je vanaf zomer 2017 als gast van Hof van Moeder Aarde 1x per week een heerlijke biologische maaltijd komen eten. Tevens serveren we heerlijke biologische kruidenthee uit eigen tuin, zelfgemaakte heerlijkheden voor bij de thee, bionades, sapjes en verkopen we biologisch ijs.

Ook zijn er plannen voor elke zondag een heerlijk uitgebreid ontbijt, wekelijks een gezamenlijke potluckmaaltijd met alle gasten, een open podium met daarna lekker dansen op de muziek van DJ Schildpad, een wekelijkse high tea met heerlijke hapjes, spelletjes- en filmavonden en alles wat jij als gast wie weet leuk vindt en in wilt brengen.

Met mooi weer kun je buiten komen zitten op ons knusse terrasje.

We hebben een aantal boekenkasten vol mooie boeken over bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, naast mooie romans en heel veel stripboeken. Deze kun je als gast lenen in de tijd dat je hier bent.

Kom je ook genieten van het leven?

In onze Cantina willen we leuke dingen gaan organiseren. Te beginnen vanaf vrijdag 28 april met een maandelijkse

Casa de Fado

De gezellige en intieme sfeer van de Fado clubs in Lissabon zal nu ook te beleven zijn in Neede tijdens een regelmatig terugkerende serie van concerten op het Hof van Moeder Aarde. Gasttrio tijdens deze sessies is het inmiddels meer dan tien jaar bestaande muziekgezelschap Flor d’Luna. Zij zullen muzikanten en andere gasten bij elkaar brengen die van iedere ontmoeting een unieke en speciale beleving zullen maken. De concerten vinden plaats in een informele setting waarbij tijdens korte speelsets de aandacht volledig naar de muziek gaat. Hieromheen zijn een aantal cullinaire gangen welke met zeer veel aandacht op uw bord zullen verschijnen. Klik hier voor de website van Flor d'Luna

Het heerlijke biologische vegtarische eten is in handen van Marra Thalita. Klik hier voor de website van kookkunst

  • Casa de Fado flyer