Waar is het?

Hof van Moeder Aarde ligt in een van de mooiste delen van Nederland: De Achterhoek met zijn beroemde coulissenlandschap. Een uniek wandel- en fietsgebied waar bossen, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Historische boerderijen, schilderachtige dorpen, talloze kastelen en buitenplaatsen en een veelheid aan kleinschalige atracties maken dit recreatiegebied voor jong en oud compleet.

Hof van Moeder Aarde is gelegen in het stiltegebied bij Noordijk (vlakbij Neede, gemeente Berkelland). Dus echt weg uit de verkeersdrukte. Een oase van rust en ruimte in de natuur. Hier vindt u de gemoedelijke landelijke sfeer die het grote genieten waard is!

Op Hof van Moeder Aarde hebben wij ruime kampeerplekken, een kinderboerderij, een speeltuin, een zwembad, een groot veld waarop je een potje voetbal of volleybal kunt spelen een biologische Hofwinkel en een gezellige Cantina met terras voor onze gasten en bewoners.

In de directe omgeving kunt u wandelen of mountainbiken op de vlakbij gelegen Needse berg en fietsen over de talloze plattelandsweggetjes waar je steeds weer een nieuwe verrassing te wachten staat! Daarnaast zijn er in de buurt diverse toeristische attracties, waaronder Erve Brooks, Kristalmuseum Borculo, Klimbos Achterhoek en Het Land van Jan Klaassen.

Adres

Bliksteeg 1, 7161 PG Neede (Gelderland, NL)

Route

Googlemaps