Spelen met Krachtdieren

Zondag 18 februari 2024: 10:30 – 17:00 uur, workshopyurt de Uil. Bijdrage: € 40 à € 100.

 

Eén van de manieren om naar dieren te kijken is om te zien waar een dier goed in is of wat een specifieke kwaliteit/eigenaardigheid van het dier is. Zo wordt de leeuw de koning genoemd en is een wolf een sociaal dier dat in groepen leeft en is een schildpad een heel rustig dier dat gestaag door gaat en maakt een vlinder meerdere stadia door voordat het een vlinder is. Hierin kun je kwaliteiten zien die wij mensen ook kunnen gebruiken in ons leven of misschien al als kwaliteit hebben.

Je hebt dieren die je hele leven bij je zijn en je hebt dieren die een periode in je leven bij je zijn om je specifiek te helpen met 1 bepaald thema wat dan actueel is in je leven. Het kan je helpen jezelf steeds beter leren kennen om te weten waar je kwaliteiten zitten en welk dier of kracht jou ondersteunt. Het verdiepen in dit dier geeft je nieuwe inzichten in hoe jij functioneert en welke voorwaarden jij voor jezelf moet scheppen om succesvol te zijn. Het kan zijn succesvol in je dagelijks leven met werk, maar ook succesvol in wie jij bent als persoon en hoe jij bv met emoties omgaat of met onverwachte situaties.

Op deze dag gaan we onderzoeken wat jouw krachtdier is en wat je ervan kunt leren.

 

 

Joke heeft zich verdiept in meerdere wijsheidsvormen oa; antroposofie, energiewerk (reading), kleurenleer volgens Aura Soma, systeemopstellingen, sjamanisme en heeft daar haar eigen mix van gemaakt. Haar uitgangspunt is dat het toepasbaar moet zijn in het leven van alle dag zowel in grote belangrijke keuzes als in de eenvoudige keuzes.

Praktische details

Datum: zondag 18 februari 2023.

Tijd: van 10:30 tot 17:00 uur. Vanaf 10:00 uur inloop.

Plaats: workshopyurt de Uil op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Lunch: in de vorm van een pot-luck. Iedereen neemt iets mee wat samen gedeeld wordt.

Bijdrage: afhankelijk van hoe groot of klein je portemonnee is en hoe waardevol je het vindt, ligt dat tussen de €40 en €100.

Organisatie: Joke Houwers

Vooraf aanmelden: Ja, bij Joke Houwers via onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier voor workshop Spelen met Krachtdieren