Recreatieve jaarplaatsen

Creëer je eigen tweede thuis

Hof van Moeder Aarde heeft – naast 2 kleine kampeervelden – 2 velden waar ruimte is voor recreatieve jaarplaatsen. Dit zijn ruime plekken, waar je zelf een yurt, pipowagen, stacaravan, tot recreatieverblijf omgebouwde schoolbus of een ander Tiny Holiday House los op de grond kunt plaatsen.

Voor alle duidelijkheid: het gaat om recreatieve jaarplaatsen, die niet permanent bewoond mogen worden. Maar waar je wel een heerlijk tweede thuis voor jezelf kunt creëren!

De jaarplaatsen dienen voor een deel nog (weer) ontgonnen te worden. Dat wil zeggen: opgeruimd en ontdaan van met gras overgroeide stoeptegels en woekerende beplanting.  Van nieuwe jaarplaatshouders verwachten we dat zij hier zelf zorg voor dragen. Als je in een volledig gespreid bedje wilt komen, ben je hier dus niet op goede adres ;-). Als je creatieve ruimte wilt om een mooie plek voor jezelf te creëren, dan wel!

Kastanjeveld

Het Kastanjeveld ligt – vanaf de ingang gezien – achter op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Het langgerekte veld ligt tussen 2 weilanden en grenst aan een beekje, de Elsmansgoot. Het is er rustig en groen. Centraal op het veld staat de witte paardenkastanje waarnaar het veld genoemd is. Dit veld biedt plaats aan jaarplaatshouder zònder kinderen en eventuele honden.

Eikenveld

Het Eikenveld ligt – vanaf de ingang gezien – rechts op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Het is een door een singel met eiken omsloten veld, dat dicht in de buurt van de speeltuin ligt. Dit veld biedt plaats aan jaarplaatshouders met (jonge) kinderen en eventuele honden.

Plattegrond

Aanmeldings- en selectieprocedure

Als lid-bewoners van coöperatie Hof van Moeder Aarde vinden we het belangrijk dat het klikt met mensen die als vaste gast zeer regelmatig op ons terrein recreëren. Dus: als je geïnteresseerd bent in een recreatieve jaarplaats, dan maken we graag eerst in alle rust kennis met je. Maar dat doen we pas zodra er een recreatieve jaarplaats vrij is – dat zullen we op deze pagina communiceren. Het staat je natuurlijk vrij om een keer op ons terrein rond te lopen en sfeer te proeven, of als je langer wil proeven, kom dan kamperen of huur een accommodatie! Van harte welkom.

Staat hierboven dat er een recreatieve jaarplaats beschikbaar is en heb je interesse?
Neem dan s.v.p. contact op met harm@hofvanmoederaarde.nl.