Recreatieve jaarplaatsen

Creëer je eigen tweede thuis op een recreatieve jaarplaats

Hof van Moeder Aarde heeft – naast 2 kleine kampeervelden – 2 velden waar ruimte is voor recreatieve jaarplaatsen. Dit zijn ruime plaatsen, waar je zelf een yurt, pipowagen, stacaravan, tot recreatieverblijf omgebouwde schoolbus of brandweerauto of een ander mobiel Tiny Holiday House op kunt zetten.

Voor alle duidelijkheid: het gaat om recreatieve jaarplaatsen, die niet permanent bewoond mogen worden. Maar waar je wel een heerlijk tweede thuis voor jezelf kunt creëren!

De jaarplaatsen dienen voor een deel nog (weer) ontgonnen te worden. Dat wil zeggen: opgeruimd en ontdaan van met gras overgroeide stoeptegels en woekerende beplanting.  Van nieuwe jaarplaatshouders verwachten we dat zij hier zelf zorg voor dragen. Als je in een volledig gespreid bedje wilt komen, ben je hier dus niet op goede adres;-). Als je creatieve ruimte wilt om een mooie plek voor jezelf te creëren, dan wel!

 

Kastanjeveld

Het Kastanjeveld ligt achter op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Het langgerekte veld ligt tussen 2 weilanden en grenst aan een beekje, de Elsmansgoot. Het is er rustig en groen. Centraal op het veld staat de witte paardenkastanje waarnaar het veld genoemd is.

 

Eikenveld

Het Eikenveld ligt rechts op het terrein van Hof van Moeder Aarde. Het is een door een singel met Eiken omsloten veld, dat in de zomermaanden ook gebruikt kan worden door kampeerders.

 

Aanmeldings- en selectieprocedure

Als lid-bewoners van coöperatie Hof van moeder Aarde vinden we het belangrijk dat het klikt met mensen die als vaste gast zeer regelmatig op ons terrein recreëren. Dus: als je geïnteresseerd bent in een recreatieve jaarplaats, dan maken we graag eerst in alle rust kennis met je.

Wil je daarvoor een afspraak maken? Neem dan s.v.p. contact op met marieke@hofvanmoederaarde.nl.