Hoe we doen wat we doen

Wat we doen, doen we in verbinding met ons zelf en met het grote geheel. We offeren ons zelf niet op voor het grote geheel, maar oefferen het grote geheel ook niet op voor onze persoonlijke belangen. In plaats daarvan zoeken en vinden we oplossingen die in ieders belang zijn. Eenvoudig en comfortabel. Duurzaam en mooi. Lekker en gezond. Goed voor mensen, het milieu en onze portemonne.

Wat we doen, doen we samen en alleen. Door samen te wonen, werken en zijn kunnen we meer bereiken op het gebied van bewustwording, inclusiviteit en duurzaamheid. Om de verbinding met ons zelf te herstellen en in stand te houden, hebben we echter ook ruimte en tijd nodig voor ons zelf.

Wat we doen, doen we met oog voor de schoonheid van het verschil. We koesteren de diversiteit tussen mensen, de vele vormen die er zijn om wie we zijn tot uitdrukking te brengen en de variatie in flora en fauna die ons omringt.

Wat we doen, doen we in vrijheid en met verantwoordelijkheid voor ons zelf en onze bijdrage aan het grote geheel. Anderen laten we vrij in de keuzes die zij maken.