Welkom op Hof van Moeder Aarde!

Deze prachtige krachtplek in de Achterhoek geeft je ruimte om thuis te komen bij jezelf, je verbinding met andere levende wezens te versterken en vanuit die verbinding een bijdrage te leveren aan het grote geheel.

Kernwoorden zijn: bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten.

DIVERS GENIETEN

Op ons 3,5 ha grote terrein kun je op diverse manieren genieten van een (individuele) retraite, weekendje weg of vakantie. Bijvoorbeeld in een van onze Mongoolse nomaden-tenten (Yurts), eco-huis De Vlinder of stacaravan The Pink Lady. In je eigen tentje, camper, caravan of Tiny House op onze camping. Of met een groep vrienden of familie in onze kleurrijke groepsaccommodatie Jade.

Let op! In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het virus dat COVID-19 veroorzaakt is onze camping tot 1 juli aanstaande alleen geopend voor gasten met kampeermiddelen die volledig zelfvoorzienend zijn qua sanitair. Dat wil zeggen: met eigen was- en douchegelegenheid.

Let op! Vanaf 1 juli kunnen de gemeenschappelijke sanitair-gebouwen weer gebruikt worden en is de camping ook open voor gasten met kampeermiddelen zonder eigen sanitair. Het zwembad is tot nader orde gesloten. We weten nog niet of en zo ja per wanneer het zwembad dit jaar open zal gaan.

 Vier de liefde van je leven in een van onze Yurts.

Ervaar het leven in een  stralingsarm eco-huis.

Laat je verrassen door The Pink Lady.

Geniet een zomer lang van de rust en ruimte op onze groene camping.

Vier de zomervakantie op onze kindvriendelijke camping.

Vier het leven met familie en vrienden in groepsaccommodatie Jade.

BOEK NU JE VAKANTIE-VERBLIJF!

DUURZAAM DOEN

In onze hofwinkel vind je een volledig assortiment biologische levensmiddelen. Dat is een van de manieren waarop we een duurzame levensstijl faciliteren. Ook tijdens je vakantie :-). Andere manieren zijn bijvoorbeeld dat we alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen gebruiken en stap voor stap investeren in de verduurzaming van de gebouwen op ons terrein. Een paar eigen laadpalen staan nog op ons verlanglijstje ;-).

Geniet van biologische levensmiddelen uit onze hofwinkel.

Geniet van de groenten en bloemen in en uit onze moestuin.

Geniet van ontmoetingen met gelijkgestemden in La Cantina.

BEWUST ZIJN

In ons cursuscentrum geven we trainingen, workshops en concerten, waarmee we de persoonlijke en creatieve ontwikkeling van mensen ondersteunen.

Herstel de verbinding met jezelf tijdens een individuele retraite.

Ontwikkel je verbinding met het grote geheel in ons cursuscentrum.

Geef je eigen workshop, cursus of training op Hof van Moeder Aarde.

VERBIND JE MET EEN UNIEK DUURZAAM PROJECT

Doneer of investeer in de ontwikkeling van Hof van Moeder Aarde.

Werk mee als vrijwilliger.

Creëer je eigen tweede thuis op een recreatieve jaarplaats.