Welkom op Hof van Moeder Aarde!

EEN KLEIN PARADIJSJE VOOR GELIJKGESTEMDEN

Hof van Moeder Aarde is de thuisbasis van een groep autonome levenskunstenaars. Onze gemeenschap wordt gevormd door een kleine groep vaste bewoners, een grote groep vaste gasten die regelmatig op ons kampeerterrein verblijven en een wisselende groep vrijwilligers die ons helpt bij het opgeruimd en schoon houden en stap voor stap mooier maken van Hof van Moeder Aarde.

We beschouwen en behandelen ons ruim 3,5 ha grote terrein als een tempel, een sacred space en speeltuin voor kleine en grote mensen. Samen co-creëren we hier een klein paradijsje. Onze leidende principes daarbij zijn: bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten.

RETRAITE-CENTRUM

Ons met groene singels omsloten terrein is – buiten de zomervakantie – de ideale plek voor een individuele of groepsretraite. Om thuis te komen bij jezelf. Uit te rusten. Je energie weer op te laden. In balans te komen. Een nieuw perspectief op de toekomst te vinden. Of eenvoudigweg met je geliefde, je gezin, je familie of een groep gelijkgestemden van elkaars gezelschap te genieten.

Daar bieden we ook mensen die niet tot onze gemeenschap behoren diverse mogelijkheden toe. Zowel in de vorm van verblijfsaccommodaties, als in de vorm van 1-op-1 sessies en workshops en cursussen.

Verblijfsmogelijkheden

 Vier de liefde van je leven in een van onze Yurts.

Waan je in een hobit-huisje in Finse Kota De Rode Wouw

Ervaar het leven in een  stralingsarm eco-huis.

Laat je omhullen door stacaravan The Pink Lady

Laat je verrassen door stacaravan The Green Man

Vier het leven met familie en vrienden in groepsaccommodatie Jade.

1-op-1 sessies

Kom dichter bij jezelf tijdens een wellness-, coaching- of therapeutische sessie.

Workshops en trainingen

Ontwikkel jezelf tijdens een van onze trainingen of workshops.

Meewerken

Help als vrijwilliger mee en verblijf gratis op Hof van Moeder Aarde

BOEK NU JE VERBLIJF!