Welkom op Hof van Moeder Aarde!

Hof van Moeder Aarde is de thuisbasis van een groep autonome levenskunstenaars. Op deze prachtige plek co-creëren we een klein paradijsje. We zijn geen camping, maar hebben wel een kampeerterrein van 3,5 hectare. We beschouwen en behandelen het hele terrein als een tempel, een sacred space en speeltuin voor kleine en grote mensen, die we graag met andere delen.

Deze krachtplek in de Achterhoek geeft je ruimte om thuis te komen bij jezelf, je verbinding met andere levende wezens te versterken en vanuit die verbinding een bijdrage te leveren aan het grote geheel.

Kernwoorden zijn: bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten.

BEWUST ZIJN

In ons cursuscentrum geven we trainingen, workshops en concerten, waarmee we de persoonlijke en creatieve ontwikkeling van mensen ondersteunen. In de zomervakantie nodigen we onze gasten van harte uit om ook zelf dit soort activiteiten aan te bieden. Wanneer andere gasten hier gratis aan mogen deelnemen, kan er dan ook gratis van onze workshopruimte(s) gebruik gemaakt worden.

Herstel de verbinding met jezelf tijdens een individuele retraite.

Ontwikkel je verbinding met het grote geheel in ons cursuscentrum.

DUURZAAM DOEN

In onze hofwinkel vind je een volledig assortiment biologische levensmiddelen. Dat is een van de manieren waarop we een duurzame levensstijl faciliteren. Ook tijdens je vakantie :-). Andere manieren zijn bijvoorbeeld dat we alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen gebruiken en stap voor stap investeren in de verduurzaming van de gebouwen op ons terrein. Een paar eigen laadpalen staan nog op ons verlanglijstje ;-).

Geniet van biologische levensmiddelen uit onze hofwinkel.

Werk mee als vrijwilliger.

Geef de aarde terug aan haar zelf.

DIVERS GENIETEN

Op ons 3,5 ha grote terrein kun je op diverse manieren genieten van een (individuele) retraite, weekendje weg of vakantie. Bijvoorbeeld in één van onze Mongoolse nomaden-tenten (Yurts), eco-huis De Vlinder, stacaravans The Pink Lady of The Green Man of Finse Kota De Rode Wouw. In je eigen tentje, camper, caravan of Tiny House op ons kampeerterrein. Of met een groep vrienden of familie in onze kleurrijke groepsaccommodatie Jade.

Let op! In verband met inmiddels welbekende overheidsmaatregelen moeten we personen van 18 jaar en ouder die niet tot hetzelfde huishouden behoren helaas vragen om tijdens hun verblijf op Hof van Moeder Aarde 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Om dit mogelijk en makkelijk te maken hebben we het aantal gasten dat tegelijkertijd gebruik kan maken van ons zwembad en onze sanitair-ruimtes gemaximeerd. Om dezelfde reden hebben we in onze hofwinkel éénrichtingsverkeer ingesteld.

 Vier de liefde van je leven in een van onze Yurts.

Ervaar het leven in een  stralingsarm eco-huis.

Laat je verrassen door The Pink Lady en The Green Man.

Waan je in een hobit-huisje in Finse Kota De Rode Wouw

Vier je vakantie op ons  kindvriendelijke kampeerterrein.

Vier het leven met familie en vrienden in groepsaccommodatie Jade.

BOEK NU JE VAKANTIE-VERBLIJF!