Welkom op Hof van Moeder Aarde!

Hof van Moeder Aarde is de thuisbasis van een groep autonome levenskunstenaars. Op deze prachtige plek co-creëren we een klein paradijsje. We zijn geen camping, maar hebben wel een kampeerterrein van 3,5 hectare. We beschouwen en behandelen het hele terrein als een tempel, een sacred space en speeltuin voor kleine en grote mensen, die we graag met andere delen.

Deze krachtplek in de Achterhoek geeft je ruimte om thuis te komen bij jezelf, je verbinding met andere levende wezens te versterken en vanuit die verbinding een bijdrage te leveren aan het grote geheel.

Kernwoorden zijn: bewust zijn, duurzaam doen en divers genieten.

DIVERS GENIETEN

Op ons 3,5 ha grote terrein kun je op diverse manieren genieten van een (individuele) retraite, weekendje weg of vakantie. Bijvoorbeeld in een van onze Mongoolse nomaden-tenten (Yurts), eco-huis De Vlinder of stacaravan The Pink Lady. In je eigen tentje, camper, caravan of Tiny House op onze camping. Of met een groep vrienden of familie in onze kleurrijke groepsaccommodatie Jade.

Let op! In verband met inmiddels welbekende overheidsmaatregelen moeten we personen van 18 jaar en ouder die niet tot hetzelfde huishouden behoren helaas vragen om tijdens hun verblijf op Hof van Moeder Aarde 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Om dit mogelijk en makkelijk te maken hebben we het aantal gasten dat tegelijkertijd gebruik kan maken van onze sanitair-ruimtes en ons zwembad tijdelijk gemaximeerd. Om dezelfde reden hebben we in onze hofwinkel éénrichtingsverkeer ingesteld.

 Vier de liefde van je leven in een van onze Yurts.

Ervaar het leven in een  stralingsarm eco-huis.

Laat je verrassen door The Pink Lady.

Geniet een zomer lang van de rust en ruimte op onze groene camping.

Vier de zomervakantie op onze kindvriendelijke camping.

Vier het leven met familie en vrienden in groepsaccommodatie Jade.

BOEK NU JE VAKANTIE-VERBLIJF!

DUURZAAM DOEN

In onze hofwinkel vind je een volledig assortiment biologische levensmiddelen. Dat is een van de manieren waarop we een duurzame levensstijl faciliteren. Ook tijdens je vakantie :-). Andere manieren zijn bijvoorbeeld dat we alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen gebruiken en stap voor stap investeren in de verduurzaming van de gebouwen op ons terrein. Een paar eigen laadpalen staan nog op ons verlanglijstje ;-).

Geniet van biologische levensmiddelen uit onze hofwinkel.

Geniet van de groenten en bloemen in en uit onze moestuin.

Geniet van ontmoetingen met gelijkgestemden in La Cantina.

BEWUST ZIJN

In ons cursuscentrum geven we trainingen, workshops en concerten, waarmee we de persoonlijke en creatieve ontwikkeling van mensen ondersteunen. In de zomervakantie nodigen we onze gasten van harte uit om ook zelf dit soort activiteiten aan te bieden. Wanneer andere gasten hier gratis aan mogen deelnemen, kan er dan ook gratis van onze workshopruimte(s) gebruik gemaakt worden.

Herstel de verbinding met jezelf tijdens een individuele retraite.

Ontwikkel je verbinding met het grote geheel in ons cursuscentrum.

Geef je eigen workshop, cursus of training op Hof van Moeder Aarde.

VERBIND JE MET EEN UNIEK DUURZAAM PROJECT

Doneer of investeer in de ontwikkeling van Hof van Moeder Aarde.

Werk mee als vrijwilliger.

Creëer je eigen tweede thuis op een recreatieve jaarplaats.