Movement Medicine – Harm Koopmans

Donderdag 7 september, 5 oktober, 9 november en 7 december 2023: 19:30 – 22:00 uur, Amethist. Bijdrage € 20,- (minima € 15,- / overvloed € 25,-).

Movement Medicine ondersteunt je om elke keer weer nieuwe stappen te zetten in dit leven op Moeder Aarde.  In wat jij werkelijk komt doen.

Door te bewegen kan loskomen wat vast zit. Dat geeft je de mogelijkheid om jouw droom, jouw unieke pad, steeds duidelijker zichtbaar te krijgen. Om dat werkelijkheid te laten worden, ongeacht waar je bent op die reis. Ik vind het een voorrecht om een deel van jouw reis te mogen zien en begeleiden!

Ik nodig je uit om in de veilige ruimte die ik creëer, mee te komen bewegen. De rijkdom van je leven te ervaren en (nieuwe) stappen te zetten op je pad!  Je bent welkom precies zoals je bent. Ik zorg voor begeleiding en muziek om de beweging te ondersteunen.  Ik deel mijn liefde voor muziek, dans en het leven graag met iedereen. Om net als ik te ervaren dat beweging veel heling en groei in je leven brengt.

Elke workshop zal in het teken staan van een thema. Daarnaast zal ik me afstemmen op de groep die zich heeft aangemeld. De workshops vormen samen een geheel maar zijn ook los te volgen.

De structuur van de maandelijkse workshop is dat we beginnen met een korte deelronde over hoe iedereen erbij zit en een introductie van wat we die avond gaan doen. Dan zet ik de muziek aan en gaan we het lichaam wakker maken, of zoals we dat bij MM noemen: Awakening the Dancer, soms gevolgd door uitleg over en oefenen met één van de ‘gereedschappen’ die we binnen MM gebruiken om de dans verder te verdiepen. Dan is het tijd om in het thema van de avond te duiken onder mijn begeleiding. Als de muziek eindigt, blijven we eerst in de stilte om iedereen de gelegenheid te geven om de ervaring van deze avond op papier uit te drukken in beelden en/of woorden. Daarna  een korte uitwisseling in tweetallen en als afsluiting komen we in een cirkel samen om, onder het genot van een kopje thee en wat smikkelarij, van ieder die dat wil iets te horen over de avond.

Graag tot ziens op de dansvloer!
Harm.

Met ruim 20 jaar danservaring met in eerste instantie de 5-Ritmes en de laatste 10 jaar ook met Movement Medicine en bijna evenzoveel jaar ervaring als DJ, heb ik onlangs het laatste deel van de opleiding afgemaakt en mag ik mij Apprentice Teacher Movement Medicine noemen! 

www.juniperendeschildpad.nl

Datum: donderdag 7 september, 5 oktober, 9 november, 7 december 2023.

Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur. Vanaf 19:15 uur inloop.

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Bijdrage: per avond: € 20,- Heb je minder te besteden: € 15,-. Heb je meer te besteden: €25,- (of meer 😉). Strippenkaart voor 5 x = € 75,-.

Organisatie: Harm Koopmans

Vooraf aanmelden: Ja, bij Harm Koopmans via onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier voor workshop Movement Medicine

11 + 11 =